Idéer för Unika Tackkort

October 11

Idéer för Unika Tackkort


En hörnsten för etikett regler, skriva tackkort är avgörande för att bibehålla relationer och visar uppskattning mot en annan person. Tack konstaterar dock inte behöver vara tråkiga. Skapa innerlig och personliga tackkort och visa upp dem på ett sätt bortsett från enkla papper och ett kuvert visar din tacksamhet på ett unikt sätt.

Fotokort

Ett sätt att visa din uppskattning för en avsändares gåva är att belysa hur du har kunnat använda varan. I stället för att tala om för avsändaren hur mycket du älskar sin gåva, visa dem. Ta ett foto på dig själv bär din nya tröja, bakning med din nya bakeware, lyssna på musik på din nya MP3-spelare, smuttar på en kaffe betalas av deras presentkort till det lokala kaféet. Skriv bilderna och har en personlig kommentar.

Skicka blommor

Ett sätt att säga tack är att skicka ett blomsterarrangemang till den person som du tacka. Arrangemanget behöver inte vara extravagant. Det kan vara en liten bukett eller till en växt. En oväntad tecken på din uppskattning visar den person du tacka att din gåva eller tjänst betytt mycket för dig, och teckningsoptioner mer än ett enkelt meddelande. Denna unika sätt att säga tack kommer att uttrycka din tacksamhet tiofaldigt.

Go Viral

I motsats till att skriva ett formellt tackkort, ett unikt sätt att säga "tack", är genom att skapa ett videomeddelande. Film själv med hjälp av en handhållen digitalkamera eller via datorns webbkamera. I videon, berättar avsändaren hur mycket du uppskattar deras gåva eller vad de gjorde för dig. Ladda upp filmen på YouTube eller skicka som en elektronisk fäste direkt till avsändaren. De är noga med att bli överraskad av dina kunniga tekniska förmåga och kommer att uppskatta den tid du tog att spela in meddelandet.

Förpackning

En tackkort som fokuserar på telefonkonferensen kommer att förlänga din uppriktiga uppskattning till mottagaren. Skriv ett personligt tackkort och rulla upp det i en liten glasflaska för att skapa ett meddelande i en flaska effekt. Skapa en överdimensionerad tackkort med två bitar av affischen styrelse. Din uppskattning kommer att få en större än livet utseende och känsla. Komponera not istället för att placera den i ett kuvert och sedan slå in den som en present. Presentera ditt tackkort på ovanliga sätt att förmedla till avsändaren som du noterade deras eftertänksamhet.


Relaterade artiklar