Hur får man ett jobb Med Xbox Live Enforcement Team

May 31

Hur får man ett jobb Med Xbox Live Enforcement Team


Xbox Live Enforcement Team är medlemmar i Microsofts Xbox Live politik och verkställighet Division. Teamet ansvarar för att upprätthålla integriteten i Live-tjänsten genom att upprätthålla Microsofts användarvillkor (TOU). För att fullgöra denna uppgift, använder teamet sina medlemmar att patrullera onlinespel och identifiera dem som bryter mot Xbox LIVE regler. Anställning med just denna uppdelning kan uppnås genom att söka igenom Microsofts Karriär webbplats.

Instruktioner

• Logga in på Microsofts företags karriär webbplatsen som finns i avsnittet resurser i den här artikeln. Eftersom Xbox Live är direkt en del av Microsoft Corporation, är detta den första plats att börja leta efter lediga tjänster.

• Ange sökord för att hitta ett jobb med Xbox Live verkställighet laget. Några nyckelord för att börja med är "Verkställighet", "Xbox LiveE" och "Policy". Att begränsa din sökning kan du välja specifika kategorier arbetstillfällen. Två bra kategorier för att börja din sökning i är "Legal & Corporate Affairs" och "verksamheter".

• Klicka på en position som intresserar dig från befolkade listan. När du har granskat arbetsuppgifter och kvalifikationer, klicka på "Ansök till jobb" och följ anvisningarna.


Relaterade artiklar