Vägg Färger för Country sovrum

October 19

Vägg Färger för Country sovrum


Väggen färger i en lantlig stil sovrum ange tonen för hela rummet. Baby blue, pastell lila eller ljusa nyanser skapar en mjuk effekt som smälter med gammaldags eller rustika inredningen. Rikare nyanser fungerar bra, men bara på ett balanserat sätt med dekor som kompletterar de mörka nyanser på väggen. Designa ett land sovrum som fångar bondgård utseende eller fransk lantlig stil som du vill skapa.

Pastellfärger

Ljus pastellfärger verkligen smälter fint i ett land sovrummet. Dessa färger skapar inte en överväldigande känsla, så att du kan måla hela rummet pastell lila, rosa, ljusgul, pastellgrönt eller andra ljusa nyanser. Dekorera med andra pastellfärger, vitt eller rustikt trä landet möbler och pastell sängar. Inkludera några gammaldags accenter på byrå, såsom en antik silver handspegel och borste set eller en gammal kristallvaser med ljus färgade sidenblommor.

Earth Tones

Jordfärger, som beige, mellangröna, solbränna och andra neutrala nyanser, också kan göra ett land sovrum sticker ut. Dessa färger smälter väl med alla typer av inredning och de är lätta så att du kan måla hela rummet en huvud jord tonar skugga. Välj mjuk vit eller ljusa sängkläder och andra jord tonen accenter, såsom korgar fyllda med jordnära färgat garn, stenar och några växter.

Mörka nyanser

Några mörka nyanser, såsom vinrött, plommon och skogsgrönt, smälter lätt i ett land rum. Välj en huvudvägg som en accent väggen för att måla en mörk färg och lämna de andra väggarna vita. Dekorera med andra ljusare färger som kompletterar väggen och andra inredningen i rummet. Till exempel, pryder sängen med ljuslila sängkläder och blommiga kuddar, om väggen har en rik plommon nyans. Häng upp bilder med vita ramar så att de sticker ut mot en mörkare vägg.

Citrus Färger

Citrus nyanser kan också fungera bra i ett land sovrummet så länge du dekorera på ett balanserat sätt. Välj en ljus citrus skugga, såsom orange, limegrönt eller ljust gul, och måla en accent väggen med denna färg, lämnar de andra väggarna vita. Smycka sängen med citrus eller blommiga sängkläder visar upp ljusa nyanser. En träskål full av verkliga eller plast citrusfrukter tillsammans med citrus målningar kan också blanda fint i denna typ av land sovrummet.


Relaterade artiklar