Tips om flirta med en yngre kille

February 17

Tips om flirta med en yngre kille


Precis som män har dejta yngre kvinnor, kvinnor också vilja hittills yngre män. Yngre män föra ut det roliga och jublande sidan av äldre kvinnor, som ibland gör dessa kvinnor blir slog med dessa män. Men flirta med yngre män kräver några kunskaper och tips för äldre kvinnor att låsa upp sin sensualitet och locka de önskvärda män.

Klänning Sexig

Att fånga uppmärksamheten hos en yngre man, tar hand om utseendet är viktigt för en kvinna. Inte bara måste du stanna i god form av motion, men du kommer att behöva bära killer klänningar som gör dig attraktiv och tilltalande för dessa män. Äldre kvinnor har värdighet när positionering sin kropp, där unga kvinnor saknar. De kan ge en maximal effekt genom att välja rätt modeplagg.

Gör rätt drag

För en kvinna att locka en ung man, det finns vissa gester som gör en varaktig effekt. För det första, hålla ögonkontakt. Ge killen lekfulla och lusty tips med ögonen är det mest effektiva verktyget för att flirta. För det andra, flip håret och snurra det runt fingret, eller stoppa håret bakom öronen. Detta fångar killarna uppmärksamhet. För det tredje, upprätthålla en mjuk leende och fnissa när det behövs. Ett leende kan vara söt, men ändå förförisk för män, och skrattar kan bryta pinsamma tystnader. För det fjärde, använd touch av din hand genom att knacka honom lätt när skrattar. Denna åtgärd kommer att skicka tingles upp hans ryggrad!

Förbli Confident och Humoristisk

En ung kille attraherad av det förtroende som en kvinna har om sig själv. Så sluta andra gissa dina drag av att vara medveten runt den yngre mannen att vädja till honom mer. Blanda din inre förtroende med lite humor för att dra mannen mot dig.

Do not Get Boring

Gör inte tråka ut honom med dina tidigare historier om ditt ex, jobbfrågor eller dina barn. Säg till honom berättelser som visar din roliga sida, eller din smartness. Men se till att du ger honom en chans att prata! Lyssna på honom och visa att du är intresserad av vad han har att dela med dig.

Undvik Tjat och vara hans mor

Yngre män fruktar dejta äldre kvinnor, eftersom de inte vill bli mothered av dem. De har redan en mamma, som är en handfull för dem! Undvik tjata den unge mannen och visa honom att du känner dig trygg med honom. Visa honom att du förtjänar honom till varje pris.

Gör aldrig honom att känna sig mindre Smart

Beundrar alltid vem han är genom att visa att han är intressant och stimulerande företag. Du ska inte få honom att känna mindre intelligent eller sämre än dig. Istället, få honom att inse att han är speciell och viktig för dig.

Lära av det förflutna

En yngre man kommer att lockas till en äldre kvinna främst på grund av sina tidigare erfarenheter i relationer, som har gjort hennes mogna och starkare. Dina tidigare och dåliga relationer kommer väl till pass eftersom de visar yngre män som du är mindre osäker. Visa honom att du litar på honom.


Relaterade artiklar