Födelsedagspresent idéer för en 30-årig man

April 23Vid 30 års ålder är män går igenom en övergångsfas. Om de inte redan har gjort det, är den genomsnittliga manliga letar efter en partner, bilda familj, barnuppfostran, upprätthålla ett hem och inleder en karriär. Pengar eller presentkort är alltid ett bra alternativ, men det finns några andra presentidéer för en 30-årsdag.

Elektroniska prylar

De flesta män som de senaste prylarna så överväga en ny iPod, MP3-spelare, dator, GPS, eller mobiltelefon. Även om han har en äldre version av en, uppdatera sin favorit elektroniska gadget med en helt ny är säker på att göra honom att le.

Utrustning

Om födelsedag mannen är en husägare, har han ansvar som trädgårdsarbete, mindre reparationer och hem underhåll. Alla typer av utrustning som gör dessa jobb enklare är mycket uppskattat. Poster såsom ogräs fräsar, kompressorer, utegrill, lövblåsare och nivåer göra perfekta presenter till mannen fyller 30.

Verktyg

De flesta män älskar bilar och tycker om att arbeta med dem. Verktygssatser, oljebyte utrustning, däck mätare, startkablar och batteriladdare är utmärkta gåvaidéer för bilen entusiasten som gillar att få sina händer smutsiga.

Friluftsutrustning

Jakt, fiske och camping är favoritsysselsättningar för många män. Beroende på hans önskemål, tillbehör till dessa utomhussporter eller ens ett presentkort till en sportaffär är perfekta presenter.

Kläder

Ålder lämpliga kläder är en bra idé och en nödvändighet. Män uppskattar saker som de kan använda och behöver, så outfits som han kan bära till arbetet är värt en hel del. Om han bär uniform till arbete, överväga att köpa honom kläder för hans favoritsport eller tidsfördriv som kamouflage, stövlar eller vadarbyxor.


Relaterade artiklar