Designidéer för att uppdatera en kvistig furu den

April 13

Designidéer för att uppdatera en kvistig furu den


En kvistig furu den kan skapa en varm och nostalgisk atmosfär, men husägare ofta vill ge dessa rum en ansiktslyftning. Kvistig furu används fortfarande i exklusiva berg hem och stugor, och vissa konstruktionsmetoder kommer att göra trä visuellt tilltalande för vad köparna vill. Ett alternativ, till exempel, är att använda andra naturliga material för att lägga till utseende eller ge kontrast. Den rustika karaktären av kvistig furu ger många alternativ för villaägare som vill uppdatera utseendet.

Lägg till en ny Slutför

Du kan ändra målgång i trä. Först kan du behöva tömma träet och avlägsna en glänsande sealer och gammal fläck. Genom att ta bort gammal lack och lägga till en ljus guld fläck, till exempel, kan du göra väggar ser helt nya. Som ett annat alternativ, måla eller stain virket lätt att låta säden syns igenom. Ta bort år av gulnade lack och täta den i ett satin lack utan fläck sätts först kan fungera bra också. Om du lägger tunga listen runt taket omkrets, kommer detta att lägga till en touch av elegans till rummet.

Använd Ytterligare material

Kombinera knotiga tallar med gips eller andra ytor kan hjälpa uppdatera den. Du kan ta bort kvistig furu från två väggar och lämnar två väggar i tungan och groove tall, till exempel. Genom att tillsätta två väggar av gips, kommer rummet ser ljusare. Om rummet är litet, kan ha alla väggar i trä ger en trång känsla. Det är möjligt att återanvända den knotiga tallar tas från två väggar som ska användas för en ny soffbord eller hyllor. Du kan också använda pärla ombord paneler i trä på den övre halvan av två väggar med gamla knotiga tallar kvar på den nedre halvan av dessa väggar.

Använd Paint och stora möbler

Strip och måla knotiga tallar för en stuga utseende. Du kan skala lack eller använda en färg med grundfärg redan lagts. Måla kvistig furu kritvita. Lägg till stora speglar i rummet och ett par bitar av antika möbler, såsom en fransk soffa eller små kina skåp att förvara familjen memorabilia. För en mer casual look, lägg till en soffa och två stoppade stolar i en klargul rutmönster att kontrastera med målade furu.

Skapa en stol Rail

Du kan lämna tall på den övre halvan av väggen och kakel den nedre halvan. Använd jägare grönt 12-tums fyrkanter påslagna en diagonal design på den nedre halvan av rummet. Lägg stol räcke kring toppen av plattan. Låt knotiga tallar på plats på de övre väggarna. Du kan installera ett stort armatur overhead om rummet har högt i tak. Eller använd mässing väggbeslag att lätta utrymmet. Lägg tätt vävd matta eller kakel golv som harmonierar med knotiga furu.

Försök kontrasterande Fläckar

Behandla en vägg hos knotiga furu med en mörk yta. Använd en mörk körsbär fläck, exempelvis efter strippning av trä. Färga de andra tre väggar i en ljus-guld ek fläck efter strippa trä. Lägg till speglar och hyllor på ljusare väggar i mörka körsbär fläcken finish för kontrast. Installera stoppade möbler i olika nyanser av grönt. Lägg till en ljusgrön område matta.


Relaterade artiklar