Förskola klassrummet checklista

August 5

Förskola klassrummet checklista


Förskolan klassrum erbjuder underhållning samt utbildning för små barn just börjat sin pedagogiska erfarenhet. Förskola klassrum har flera utvecklingsområden som behöver en mängd olika material för att främja kreativitet, motorik, personligt uttryck, vetenskaplig utbildning, läsning, artighet, konst och drama. Dessa områden gör det lätt för barn att lära sig och plocka vilka aktiviteter de gillar mest. Helst förskolan klassrummet checklista innehåller alla dessa objekt för att skapa dessa speciella områden.

Förskola Art Area

För konst delen av förskola klassrummet, måste du ha konst leveranser redo för användning. Material som penslar, färg rullar, fjädrar för målning, tapet, kontakt papper, kritor, markörer, tidningar (för att täcka golv), förkläden (för att skydda kläder), målarböcker, konstruktion papper, stafflier och andra konstföremål för förskolebarn . Om det finns ett handfat i klassrummet, ställa in konst område i närheten så att eleverna tvätta bort lätt och inte spåra måla över klassrummet. Konsten Området skapar en plats för att uttrycka sig själv och bidrar till att främja fantasi inom barn att göra former, strukturer, mönster och mönster med hjälp av sina konstnärliga verktyg.

Förskola Science and Exploration Area

Lärarna behöver för att skapa vetenskap och prospekteringsområden för förskolebarn att lära sig om naturen, såsom stenar, djur, insekter och växter. Material för detta område inkluderar ficklampor, provrör, bägare, skyddsglasögon, böcker av naturen och djur, snäckor, koraller, växtfrön, växter, fossil, mineral stenar, akvarium med guldfiskar, larver, förstoringsglas, blommor och andra föremål från natur lämplig för en förskola åldersgrupp. Vetenskapen och prospekteringsområde tjänar till att lära barnen en praktisk metod för att lära sig om miljöer och ekosystem samt utveckla observationsförmåga.

Sandlåda Område

En sandlåda område som har vatten och sand erfarenheter hjälper till att utveckla sensoriska erkännande hos barn. Vanliga material i det här avsnittet är squirt flaskor, spruta leksaker, spadar, skopor, vispar, ÄGGVISP, vatten kan, leksaks kvarnar, sandformar, svampar, hinkar, koppar, silar, siktar, trattar, slangar, pumpar och Baster. Vattnet och sand område främjar liten motorisk utveckling och kontroll samt koncept och språkutveckling om vad som är tom och full, varm och kall eller vått och torrt.

Block-området

En öppen plats för ett block Området är perfekt för förskolebarn. Använda byggblock och andra arkitektoniska spel, uppmuntrar blocket området förskolebarn att bygga former och strukturer. Blocken Området ger också barnen att titta städa upp, eftersom de lägga undan blocken eller prydligt ordna dem när du är klar byggnad. Lärare utveckla verksamheter för barn att bygga med hjälp av blocken, som att bygga en struktur lika lång som barnet.

Dramatiska Play Area

Ofta barn gillar att spela hus. En dramatisk lekplats för förskolebarn sätter upp en plats där barnen agera ut pjäser och agerar spel. En dramatisk lekplats behöver ett litet bord, spela kök för småbarn, små möbler, dockor, koppar, silver, porslin, uppstoppade djur, vas och blommor, resväskor, plånböcker, tema klä upp kläder, handdukar maträtt, kvastar, sopskyffel, lunch lådor, verktygsbälten, verktygslåda och andra artiklar hittade vanligtvis i hemmet eller som skapar en dramatisk tema. Som förskolebarn använder området, hjälpa dem med idéer för små och stora pjäser. På detta område, barn uttrycka sina känslor och bättre förstå vuxenvärlden genom imitation. De lär symboler och röststyrning samt utveckla en fantasi.

Bibliotek Bok Nook

En öppen plats för läsning och slappa är nödvändigt i ett klassrum för förskolebarn. Biblioteket bok skrymsle ger en plats för böcker, kuddar, bekväma stolar, dockor och scen, mjuka läslampor, soft musik, bokhyllor, böcker, uppstoppade djur, poetiska affischer, filtar och bandspelare med hörlurar för ljudböcker. Biblioteket bok skrymsle är en stor öppen plats där tupplur också kan ske. Att lära barn att läsa och tolka litteratur är ett mål i biblioteket boken skrymsle.


Relaterade artiklar