Hur gör jag Hamburgare på en Cuisinart Griddler?

November 29

Hur gör jag Hamburgare på en Cuisinart Griddler?


Cuisinart Griddler är en multi-fungerande matlagningsenhet med fyra olika tillagningsalternativ. Enheten innehåller en kontakt grill, Panini press, full grill och full grill; Det finns också en halv grill / halvgrillplattan. Den Griddler fungerar bra för matlagning friska hamburgare, som spårade kokplattor dränera fettet i en droppskål för att minska fett. Dubbla temperaturer också hjälpa dig att uppnå helt klar burgare. Enheten har en flytande gångjärn, så Griddler kan rymma och anpassa sig till hamburgare i alla storlekar. Dess non-stick yta ger också hamburgare skilja lätt från facket när du är klar.

Instruktioner

• Värm Griddler innan att göra hamburgare. Det tar ca 5 minuter för att förvärma. Om du gillar din hamburgare sällsynt, använda en högre inställning värme för att snabbt laga hamburgare på utsidan medan insidan råare. För väl gjort hamburgare, använd en medelvärmeinställning laga hamburgarna långsammare och hela vägen igenom.

• Bilda hamburgare, med hjälp av malet kött (eller annat köttfärs, om så önskas). Om du använder en add-in (såsom en lök mix för att skapa lök hamburgare), se till att du blandar det väl för att minimera rester kvar på Griddler grillytan. När du bildar de enskilda hamburgare, packa köttet hårt för att förhindra att dina hamburgare från att separera när vikten av den övre plattan i Griddler är på dem.

• Koka hamburgare. Om din Griddler är väl slitna, kanske du vill spraya grillplattan med matlagning spray eller fett det med olivolja innan du sätter varje hamburgare på det, som non-stick yta kommer successivt att bäras ned med användning. Övervaka hamburgare som de laga mat men försök att öppna upp i Griddler så lite som möjligt, eftersom det gör att värmen att fly. Hamburgare behöver inte vändas eftersom de håller på att tillagas på båda sidor av de motstående plattorna, vilket även kommer att skapa dropp märken på din hamburgare.

• Ta bort hamburgare från Griddler med en spatel. Om du tillagar mer än en sats av hamburgare, skrapa Griddler s grillplattor för att ta bort fett och överblivna hamburgare rester från grillen för att undvika bränning och att ge den renaste matlagning erfarenhet. Kontrollera även droppbrickan och töm den om du laga en hel del hamburgare eller användning av icke-mager köttfärs.


Relaterade artiklar