Top 10 Märk spädbarn bilsäten

November 5

Top 10 Märk spädbarn bilsäten


National Highway Traffic Safety Administration har utarbetat bilbarnstolen Ease of use betyg för att hjälpa föräldrar att välja den bästa bilbarnstolen från dem som passerar stränga krockprestationsnormer och har träffat den federala säkerhetsnormerna. Betygen - allt från en till fem stjärnor för utvärdering av instruktioner, utvärderingen av etiketter, fordonsegenskaper installation och säkrar barnet - placera nio platser på Topp 10-listan med övergripande betyg av fyra stjärnor eller mer. Den slutliga babyskydd för att göra listan har en helhetsbedömning av tre stjärnor, men det är den översta plockningen av "Föräldrar Magazine" för de bästa bilsäten för spädbarn och småbarn.

Den första åren Via

Med den högsta genomsnittliga betyget tillgängliga bilsäten, inte bara babyskydd, fick Via bilbarnstol fem stjärnor för varje kategori som har fått betyget. Skydd för spädbarn som väger 1,81 till 9,98 kilo, som är upp till 30 inches i höjd med sidovingar för sidokollisionsskydd, en förstärkt struktur, två spärr fästpunkter, provning sidokrock och en fem-punktsbälte. Sitsen inte snåla på komfort, heller, eftersom det är kantad med EPS skum och sedan täckt med tre lager av stoppning.

Angel Guard Angel Ride

Ta emot den näst högsta betyg, med den övergripande bedömningen av fem stjärnor, är Angel Ride bilbarnsäte, designad speciellt för transport av barn med låg födelsevikt och speciella medicinska behov. Sitsen kan endast användas fram till spädbarn når 4,08 kilogram eller 20 inches i längd, men en valfri sele ökar gränsen för höjd för spädbarn med en längre torso. Sätet är helt stoppad och möjliggör transport av spädbarn på rygg, sida eller mage och vid en 5 graders lutning för korrekt andning.

Combi Centrum DX

Medan den nyaste modellen Combi babyskydd, Shuttle 33, inte har gjort listan betyg ännu, 2007 års modell, Centre DX, har högt betyg får en helhetsbedömning av fyra stjärnor. Sitsen är lämplig för barn som är 2,27-9,98 pund, tills de är 29 inches lång. Säkerhets funktioner inkluderar en fem-punktsbälte, tillval rebound bar, justerbart nackstöd och barnvagn spärren.

Maxi-Cosi Mico

Med den övergripande graderingen av fyra stjärnor, är Mico bilbarnsäte lämpar sig för små och stora barn lika. Vikt och höjdkraven är i linje med många av de andra modellerna, vilket kräver spädbarn att vara mellan 2,27 och 9,98 pund och 19 till 29 inches i längd, men Mico har en insats, det Cozi-Dozi, för att ge en bättre passform för spädbarn vid den nedre änden av kraven. Sitsen ger säkerhet, med en fem-punktsbälte och sidokrockskydd, och funktionalitet, med en bifogad kapell och kompatibilitet med Maxi-Cosi barnvagnar. Sitsen gör sin väg mot "Föräldrar Magazine" topplista för sina eleganta utseende och lätt design.

Chicco Keyfit 30

Efter utvecklingen av andra platser genom att ta emot ett bredare utbud av vikter och höjder hos spädbarn, det Keyfit 30 fick en helhetsbedömning av sina fyra stjärnor från NHTSA för enkel användning. Även om sätet, som rymmer barn från 1,81 till 13,6 pund och upp till 30 inches i längd, har höga betyg, var modeller påminde i juni 2008. För att kontrollera om din modell av Keyfit 30 är en RECAL, l besök NHTSA, Office of Defekter Investigation (ODI) webbplats (se Resurser) och leta dig fram via tillverkaren.

Peg Perego Primo Viaggio SIP 30-30

Den italienska gjorda Primo Viaggio SIP 30-30 gör det inte bara som en av de topp 10 NHTSA rankade babyskydd med den övergripande bedömningen av fyra stjärnor, fick det Top Choice Award 2007 från "Creative Child Magazine." Detta babyskydd rymmer barn från 2,27 till 13,6 pund upp till 30 inches i höjd med material som andas och en femgradig säkerhetssystem. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar sidokrockskydd, justerbar installationsbas och avtagbar nyfödda insats.

Britax Companion

Companion är en pensionerad modell från Britax, produceras under 2007, men det håller på sjunde plats för toppbetyg med NHTSA för dem som äger en, med den övergripande bedömningen av fyra stjärnor. Sätet, avsedd för spädbarn 1,81-9,98 pund som är 30 inches och under, har en patenterad anti-rebound bar och en extra huvud pad för skydd. Dessa funktioner och stolens energiabsorberande skum hjälpte det göra det till nr 6 platsen på "Föräldrar Magazines" top lista över bilbarnstolar.

Britax förkläde

Ersättningen till Companion från Britax för spädbarn bilsäten, den Chaperone faller en plats bakom sin föregångare i betyg, men det har fortfarande den övergripande bedömningen av fyra stjärnor, på grund av de utvärderingar av etiketter och utvärderingar av instruktioner vardera förlora en stjärna. Sitsen ger samma funktioner och vikt och höjd riktlinjer Companion, tillsammans med en höjdjustering ratt för rätt sitsvinkel och en överdimensionerad kapell. Släppt i april 2009, är Chaperone en iParenting Media pristagare för vad listades som överlägsen energihantering, användarvänlighet och passform och komfort funktioner.

Barn Trend Flex-Loc

Även tillverkarens webbplats hävdar Flex-Loc är nr 1 rankade bilbarnstol, landar det nära bottnen av denna lista med den övergripande bedömningen av fyra stjärnor, endast fick en stjärna i utvärderingar-of-etiketter kategori. Därför medan sitsen rymmer spädbarn 2,27-9,98 pund som är upp till 28,5 inches i höjd säkert föreslår NHTSA du kan ha svårt att tydligt förstå information på etiketterna. Sitsen överklagande är i funktioner som en fyra-ställning höjdinställningsknappen, så det finns ingen regummering krävs för sätet för att passa ordentligt när spädbarn växer i höjd, och en hand sits release.

Graco Snugride 32

Avrundning ut listan, i nr 10 plats, är Snugride 32 ,. Även om det bara fick en helhetsbedömning av sina tre stjärnor, det tar nr 1 plats på "Föräldrar Magazines" bästa bilbarnstol listan. Tillmötesgående spädbarn 2,27 till 14,5 pund upp till 32 inches i höjd, har Snugride högsta vikt och höjd gräns för babyskydd på marknaden. Funktioner i den populära sätet inkluderar en hand justering, ett borttagbart spädbarn nackstöd och testsidan-effekt.


Relaterade artiklar