Hur man rengör grunddräneringsplattor

October 9

Hur man rengör grunddräneringsplattor


Stiftelsen drain kakel är det perforerade röret monteras mot ett hem stiftelse. Täckt med grus, tömmer kakel bort vatten från grunden av huset, skydda grunden från vattenskador. Rengöring av kakel när den blir igensatt är nödvändigt att bibehålla funktionaliteten. Foundation plattor igensatta med smuts eller skräp kommer att börja dränera vattnet långsamt eller inte alls. Du kan oftast ren grunden drain kakel med hjälp av ett avlopp orm, routing ut smuts som har samlats i rören för att göra vägen klar igen för korrekt vattendränering.

Instruktioner

• Leta upp en uppsamlingsplats för din foundation dränerings kakel. Insamlingsplatser är de lättillgängliga områden där plattorna ansluter till öppningar såsom avlopp yta eller downspout anslutningar.

• Gå kakel rörledningar genom att ta bort kopplingsanordningen. Skruva downspout röret från avtappnings kakel, eller ta bort en avlopps leder till plattan.

• Placera avlopps ormen i slutet av stiftelsen dräneringsröret. Skjut kabeln finns i avloppet ormen genom röret för att skjuta smuts och skräp i röret ut änden dränering. På slutet av avlopp orm kabeln är en matarskruv, ett blad som roterar när du trycker ormen genom röret. Rotera skruven med veven på ormens änden för att skrapa skräpet från sidorna av röret och rensa perforering som kantar rörkroppen. Ta bort avlopps ormen när röret har raderats.

• Montera en slang till änden av dränerings kakel, med den andra änden av slangen fäst till en kran. Slå på blandaren och pumpa vatten genom rensas röret för att hjälpa tvätta bort eventuella kvarvarande smuts. Ta bort slangen efter tvätt.

• Byt ut luckor för att avsluta rengöring av stiftelsen dräneringsplattor.


Relaterade artiklar