Hur får Grease Off the Wall Innan målning

June 2

Hur får Grease Off the Wall Innan målning


Tillämpa ett färskt skikt av färg kan vara ett bra sätt att lägga till nytt liv till ett rum i ett hem. Innan du ansöker om att skikt av färg, är det ofta nödvändigt att ta itu med befintliga färg eller vägg för att göra mindre reparationer eller ta bort ämnen som kan störa den nya färgen att fästa ordentligt. Grease prut är en vanlig företeelse på väggar runt spis i köket. Innan målning ett område som detta, är det nödvändigt att ta bort fett.

Instruktioner

• Torka överskottsfett från väggen med en trasa. Ta bort så mycket av det överflödiga fettet som möjligt innan du försöker rengöra området.

• Häll en liten mängd vit vinäger på en trasa. Blot fettområdet på väggen med vinäger och låt ättika att penetrera fett. Torka av fettet bort med en trasa eller tillämpa mer vinäger till fett plats om det behövs.

• Tillsätt några droppar flytande diskmedel till en behållare och tillsätt sedan vatten. Blanda diskmedel och vatten som container fyllningar.

• Doppa en trasa i tvållösning och badda fett plats på väggen. Fortsätt arbetar tvållösning i fett tills det bryts ned och släpper. Torka av fettet bort med trasan.

• Spraya en liten mängd vätska avfettningsmedel på en trasa. Blot fett fläcken att tvinga avfettningsmedel i fläcken. Låt avfettningsmedel att penetrera fett i några minuter och torka bort.


Relaterade artiklar