Tatueringar för kvinnor som döljer magen hudbristningar

August 16

Tatueringar för kvinnor som döljer magen hudbristningar


Kvinnor inställda på att täcka bristningar på magen med tatueringar kommer att behöva rådfråga en tatuerare och ta storlek, ålder och plats för området i beaktande innan man beslutar om lämpliga föremålet för pjäsen. Ljusa tatueringar och bitar som presenterar fin linje arbete, såsom porträtt eller bokstäver, bör undvikas, men det finns fortfarande gott om vackra tatuering idéer tillgängliga för kvinnor som vill täcka bristningar på magen.

Blom

Traditionella röda rosor, mörka vinröda dahlior och andra kompositioner av blommor är bra val för kvinnor som försöker att dölja bristningar på magen. Full-färg Blom bitar kan anpassas för att göra din hudton och organiska formen på din kropp samtidigt som gömmer fula hudbristningar med djärva färger och feminina detaljer. Välj bara din favorit blommor och konsultera en tatuerare som det bästa sammansättning och färger för att dölja bristningar på något område av din mage.

Stam-

Tribal tatueringar är bra för att dölja bristningar på magen, eller något område av en kropp, eftersom de lätt kan anpassas för att täcka den exakta rymd någon vill arbetat med. Fasta svarta eller skuggade symmetriska former kan modifieras för att inkludera nästan alla kontur eller bild önskas, och din tatuerare kommer att kunna ge dig råd om det bästa sammansättning och skuggning stil för att dölja bristningar bäst.

Asiatiska Paneler

Traditionella asiatiska paneler eller scener är bra för att dölja bristningar på grund av sin storlek och tung användning av svart skuggning. Asiatiska panel tatueringar berättar ofta en historia om pjäsen centrala figuren, beroende på sin position, omgivande element och färger. Drakar, koi fisk eller asiatiska gudar i scener som innehåller lönnlöv, vågor, körsbär blommar och andra delar av naturen är populära och livfulla färger och svepande bilder av dessa paneler dölja lätt bristningar och andra skador av en hud.


Relaterade artiklar