Kan du återställa Calphalon kokkärl Efter disken?

April 30

Kan du återställa Calphalon kokkärl Efter disken?


Calphalon producerar non-stick och hårda eloxerad kastruller och stekpannor. Följ tillverkarens skötselråd noggrant för att hålla kärlet fungerar effektivt och ser nya. Maskindiskmedel och skurmedel kan repa och förstöra ytor kokkärlet, tömning av livstidsgaranti.

Rekommenderad Care

För att rengöra Calphalon köksredskap, låt den svalna innan du dränka den i varmt tvålvatten. Rengör den med en nylonskurborste eller disktrasa. Blötlägg svåra fläckar och härdade mat i tvålvatten. Skölj och rengör hårt anondized kokkärl med Bar Keeper vän, en kommersiell rengöringsprodukt finns på de flesta livsmedelsbutiker sedan, råder Calphalon webbplats. Använd inte Bar Vårdare vän på non-stick eller emaljytor.

Överväganden

Om en oljig återstod kvar på din Calphalon kastruller, slutar non-stick yta att arbeta på ett effektivt sätt. Om du märker mat fastnar, kan dina kokkärl bara behöver en bra rengöring. För att återställa stekpannor, blöta dem i varmt, diskmedel vatten i 30 minuter, eller fyll dem med tvålvatten och koka dem försiktigt på spisen. Om pannorna har permanent skadad, ska non-stick yta fungera igen.

Varningar

Djup din Calphalon köksredskap i vatten medan det fortfarande är varmt kan orsaka skevhet, men inte lämna det sitter smutsiga natten heller. Tvätta köksredskap så snart den svalnat något för att förhindra gropbildning eller missfärgning som kan uppstå från försenad rengöring. Skevhet och skrovlig är permanenta.

Lösningar

Om du har tvättat din Calphalon köksredskap för hand, kan du enkelt återställa det. Om, å andra sidan, har du skadat kokkärl i diskmaskinen, kan du fortfarande använda det, men non-stick ytor kommer inte att fungera så effektivt, vilket kräver mer smör eller matlagning spray. Använd Calphalon Dormand rengöringsmedel för att återställa utsidan av dina surt anodiserat kokkärl att gilla nya utseende.


Relaterade artiklar