Hur man skriver ett brev till en syster som gått bort

September 8Oavsett om du förlorat en nära anhörig till en långvarig sjukdom eller en plötslig tragedi, alla handlar om sorg på olika sätt. Vissa människor besöker graven av sin älskade ofta, medan andra minnas på de goda tiderna med fotografier och videor. Ett sätt människor att hantera förlusten av en älskad är att skriva ett brev till personen att kommunicera sina känslor av sorg eller att helt enkelt kontakt med personen igen. Att komponera ett brev till en syster som har gått bort, skriva vad du känner med några begränsningar på vad du skriver.

Instruktioner

• Hitta en lugn plats där du kan vara ensam utan andra inkräktar på denna personliga ögonblick. Samla vävnad i fall du blir känslomässigt medan du skriver brev.

• Bestäm syftet med ditt brev till din syster. Kanske du har oavslutade affärer med din syster som du vill ta itu med eller kanske du bara vill återknyta kontakten med henne igen.

• Skriv hur du har känt sedan din syster har passerat. Se din syster som "du", så att du känner dig som om du kommunicerar med henne direkt. Eftersom du kanske inte vet exakt vad som ska ingå i brevet, freewriting kan hjälpa dig att komma i kontakt med dina känslor. Låt dina känslor att flöda på pappret och inte begränsar dig själv eller vad det är du känner. Kom ihåg att ingen annan kommer att läsa ditt brev; erkänner att detta brev är en personlig och privat sammansättning kan hjälpa dig att skriva fritt.

• Dela en berättelse eller speciellt ögonblick du delade med din syster. Du kan skriva något som "Jag minns när vi gömde från mamma i garderoben för en timme medan hon sökte för oss." Dessa typer av berättelser kan hjälpa dig att komma åt minnen som kan skapa positiva känslor när man tänker på din syster.

• Tala om hennes saker som har hänt sedan hennes bortgång. Detta kan inkludera roliga stunder som har inträffat att hon kan ha haft eller ens att du klipper håret. Prata med henne som du normalt skulle i ditt brev, som om att komma ikapp henne på aktuella händelser i ditt liv. Detta kan hjälpa dig att känna sig återansluts till henne sedan hennes bortgång.

• Snabb andra känslor, idéer eller tankar du har upplevt sedan hennes bortgång. Du kan inkludera dina tankar om döden, livet efter detta, sjukdom eller tragedi i samband med din erfarenhet med hennes död.

• Placera skrivelsen din systers grav eller på en plats som är personligt för dig. Du kan även lämna brevet på en plats i hemmet som din syster besöks också.


Relaterade artiklar