Hur man gör en pärlstav Puerto Rican sjunker för min bil

February 24

Hur man gör en pärlstav Puerto Rican sjunker för min bil


Den puertoricanska flaggan är en källa till stolthet för många som var född och uppvuxen där. För att visa att stolthet, många av Puerto Rican nedstigningen visa flaggan på något sätt, antingen genom att bära flaggan på som en tatuering, på kläder eller visa flaggan stolt i ett motorfordon. Flaggor för en bil är ofta gjorda av tyg, men en pärlstav flagg är ett enkelt projekt som alla kan göra. Bara vara medveten om att allt hänger från en backspegel i en bil anses ett hinder för förarens sikt och poliser har rätt att be dig att ta ner dem.

Instruktioner

• String sju silver ponny pärlor på sladden och flytta dem till mitten av sladden. Därefter strängen på en silverpärla, röd pärla, vit pärla, röd pärla, vit pärla, röd pärla och silver pärla.

• String spets av den första raden och strängen genom den andra raden i motsatt riktning mot hur det var överspänd. Dra spets tätt. Den andra raden ska sitta säkert på toppen av den första raden.

• Sträng på sladden ett silver pärla, röd pärla, vit pärla, röd pärla, vit pärla, röd pärla och en silver pärla. Säkra raden på plats genom att ta längden på sladden utan fri roaming pärlor på den och dra den genom raden du just uppträdda i motsatt riktning.

• Fortsätta strängarna rader av pärlor och säkra dem med följande mönster: Varv 4: silver pärla, röd pärla, vit pärla, röd pärla, vit pärla, röd pärla, silver pärla. Varv 5: silver pärla, röd pärla, vit pärla, blå pärla, vit pärla, röd pärla, silver pärla. Varv 6: silver pärla, röd pärla, blå pärla, vit pärla, blå pärla, röd pärla, silver pärla. Varv 7: silver pärla, fem blå pärlor, silver pärla.

• Komplettera flaggan med en sista raden (rad 8) av silverpärlor. Bestäm hur länge du vill att återstående sladden vara för att hänga flaggan för visning. Strängad ytterligare pärlor, om så önskas, på den återstående sladden. Knyt de två sladd sidorna i en knut för att göra ett halsband bildning, skära av eventuella återstående sladd och hänga flaggan.


Relaterade artiklar