Hur man vinner en Vädur Man hjärta

March 23

Hur man vinner en Vädur Man hjärta


Män födda under tecknet Väduren påverkas av planeten Mars. Deras personligheter återspeglar den brinnande planet. De är naturligtvis passionerade, energiska, oberoende, djärv och spontan. Dessa män är ambitiösa och hårt arbetande, och uppskattar en partner som har liknande värden. De är handlingsorienterad. De ser sig själva som ledare och flytta djärvt i riktning mot sina mål. Du måste kunna hålla jämna steg med takten i en Aries man och har hjärnorna för att utmana honom om du vill vinna hans kärlek.

Instruktioner

• Var dig själv. Aries män hat ytlighet och insincerity. De är öppna och ärliga med sina vänner och förvänta sig samma från dig. Var inte rädd för att taktfullt ange dina åsikter och övertygelser eller oense med honom. Förtroende för dig själv och vem du är är attraktiv och tilltalande.

• Ta dig tid och omsorg i ditt utseende. Alla män och Väduren män är inget undantag, uppskatta skönheten i en kvinna. Motion för att hålla kroppen i form och din energi och sinne klart. Bär rena kläder som kompletterar din naturliga skönhet. Forma håret och bära smakfull make-up för att framhäva dina bästa egenskaper. Ta hand om ditt utseende är en viktig del av ditt kön överklagande.

• Utstrålar hög positiv energi. Aries män är mycket energisk och behöver en partner som kan komplettera sin energi, inte skygga det. De älskar utmaningar och äventyr och lockas till extroverts. Shine din energi runt Aries man. Bjud in honom till spännande äventyr och händelser som han aldrig har upplevt tidigare. Visa honom att du är modig, intressant och djärv utan att gå över toppen, och han kommer att dras till dig.

• Umgås. Aries män är mycket sociala killar. De har många vänner och umgås med en massa människor. Var öppen för sociala situationer och samtala med sina vänner. Talk, skämt och skratt med din Aries man. Visa honom att du är intelligent, kvick och socialt charmiga. Deras samhällsgrupp är en viktig del av deras liv och om du vill vara en del av det, måste du vara säker på din konversation färdigheter.

• Stötta din Aries man. Oavsett hans inbillning, uppmuntra honom och visa intresse för hans strävanden. Aries män är mycket passionerad och deras arbete är nära sitt hjärta. Lyssna på vad han säger och hur han känner sig. Om du visa honom att du uppskattar hans arbete, kommer han att se att du är mer än bara en möjlig kärleksintresse, men en värdefull vän.


Relaterade artiklar