Övningar för toning tabeller

March 28

Övningar för toning tabeller


Toning tabeller är passiva träningsmaskiner vars delar motsvarar kroppsdelar. När du ligger på maskinen, kommer toning bords delar rör sig med dina motsvarande kroppsdelar. Med liten eller ingen ansträngning från din sida, kommer maskinen att sträcka ut och dra muskler och förbättra blod och lymfcirkulationen. Även om de ger ingen styrketräning eller aerob förmån, toning tabeller är effektiva terapeutiska maskiner för personer med begränsad rörlighet. Toning tabeller är datoriserade och har kontrollpaneler som är lätta att komma åt. Innan den verk några övningar, välja ett lämpligt program, såsom nybörjare, medel eller avancerad. För varje övning, det finns ett visst organ placering. Till exempel måste bäckenet placeras på en särskild plats för benövningar. Annars kommer rörelsen att vara obekväma eller skadlig. Placering beror också på toning tableâ € ™ s design. Om toning bordet är i ett gym, kommer en tränare troligen ge dig råd om lämpliga programnivåer och kroppsplacering. Om toning bordet är en hemdator, hänvisa till sina tryckta instruktioner. Eftersom muskelgrupper i människokroppen är sammankopplade, många toning bords övningar innebär mer än en muskelgrupp. Till exempel kan överkroppen övningar också arbeta magmusklerna, som är en del av midskeppssektion. Isolerande övningar är viktiga, men toning ihop flera muskelgrupper är också fördelaktigt.

Benövningar

För att utnyttja benmusklerna, ligga på toning bordet uppåt. Placera benen i motsvarande benen maskindelar, var noga med att placera bäckenet korrekt enligt machineâ € ™ s design. Välj önskat program och nivå på styrplattan och starta maskinen. Låt maskinen att flytta dina ben medan du slappna av i rörelsen. Toning bordsben övningarna ingår att flytta benen omväxlande uppåt och nedåt eller från sida till sida. Du kan också utföra benövningar liggande framsidan nedåt på toning bordet.

Mage och midja övningar

Om du vill rikta musklerna i magen och midjan, ligga på toning bordet enligt anvisningar från ett gym tekniker eller tryckta instruktioner. Det kan vara antingen framsidan uppåt eller nedåt. Välj önskat program och nivå på datorn spelkontrollen och koppla in rörelserna hos bordet. De separata dynor i toning tabellen under din kropp kommer att flytta, arbeta på muskelgrupper i midskeppssektion. Till exempel kan tabellen höja benen till ett stationärt läge medan en pad under skinkorna lutar bäckenet framåt och bakåt. Det finns många variationer av övningar för detta område av kroppen, och varje bord kommer att vara något annorlunda.

Överkroppen övningar

Ligg med framsidan uppåt på toning bordet med böjda knän. Placera en bolster kudde bakom knäna för att hålla dem böjda bekvämt, om det behövs. Ta tag i vadderade handtag på två barer ligger på dina axlar. Detta kommer att lyfta armarna över bröstet. När maskinen rör sig, kommer det att lyfta bröstkorg och flytta dina armar. Eftersom varje bord är utformad något annorlunda, kan övningarna variera.


Relaterade artiklar