Graviditet tecken på en Jack Russell

August 29

Graviditet tecken på en Jack Russell


Oavsett om itâ € ™ s planerade eller inte, itâ € ™ s bäst att vara förberedd för en eventuell Jack Russell födelse. De kan ha så många som nio i en kull, så att hitta bostäder och / eller förbereda ditt hem för angrepp är avgörande. Itâ € ™ s viktigt att komma ihåg att följande symtom på graviditet är möjligheter bara och ingen eller alla kan uppvisas av din hund.

Mat

En gravid Jack Russell kunde uppvisa ovanliga ätvanor strax efter att bli gravid. Hon kan vara omättlig en dag, sedan av hennes mat nästa. Håll ett öga på sin mat för att se vad shea € ™ s äta.

Kräkningar

Liksom sina mänskliga motsvarigheter, kan Jack Russells kräks dagligen under graviditeten. Det kan hända när som helst på dygnet, inte bara på morgonen. Om du börjar att hitta fyndigheter av kräkas i ditt hem kan det vara dags att få din hund checkat ut.

Förstorade nipplar

Som en förberedelse för att mata sin avkomma, kommer din Jack Russellâ € ™ s bröstvårtor blir större när mjölken börjar skapas. Efter vecka fyra av graviditeten kan du även att kunna pressa mjölk från hennes bröstvårtor.

Urladdning

En tydlig urladdning kan observeras från din Jack Russellâ € ™ s slidan senare i graviditeten. Detta kommer att tjockna som arbets metoder.

Röntgen

Det enda garanterat sätt att diagnostisera en graviditet i en Jack Russell är att ha henne röntgas. Ta henne till en veterinär så snart du misstänker att hon skulle vara gravid.


Relaterade artiklar