Återställa lådskenor

June 18

Återställa lådskenor


Möbler reparation kan förbruka en hel del tid och kostar pengar för de flesta husägare som inte har reparation erfarenhet. Lådskenor består av sammansättningar av metall eller trä monterade på båda sidor av en låda bostäder. Trä låda löpare överhäng för att passa in i ett spår huggen på vardera sidan av lådan. Grundläggande låda löpare restaureringar kan göras enkelt med dessa tips. Om du återställer lådskenor, så kan du spara pengar i arbetskostnader.

Instruktioner

• Kontrollera styr och lådskenor för slitage. Kontrollera också att se om träet delas. En utsliten löpare ska renoveras och återanvändas. Split trä bör bytas ut.

• Ta bort spikar och gamla löpare med en hammare. Retune en sliten löpare genom limning löparen på lådan fallet medan den slitna sidan är vänd nedåt. Clamps bör användas för att hålla löparen på plats medan limmet torkar.

• Skruva eller spika löpare i sin rätta plats. När du använder skruvar, se till att de gamla spikhål är något mindre än skruvarna. Två eller tre nr 8 eller Nej 10 skruvar ska användas för varje löpare. Skruvskallarna bör inte vara större än den löpare.

• Bredda toppen av hålet för att se till att spikhuvudet är i nivå med ytan hos löparen. Detta kommer att låsa den på plats. När lådan öppnas och stängs, kommer spikarna inte interfererar med lådan operationen.

• Lägga till en ny bit av lövträ till löparen är ett annat alternativ för att reparera lådan löpare. Bilda en rektangulär remsa bredvid kanten av lådan. Ett nytt stycke av trä ska limmas där för att montera löphjulet till dess ursprungliga storlek. Lådan ska fungera smidigt och jämnt igen.


Relaterade artiklar