Beskär saft & viktminskning

June 24

Beskär saft & viktminskning


Om du njuta av smaken av dessa juiced socker plommon, kan du få näringsmässiga fördelar, inklusive viktminskning om du dricker beskära juice. En sund, väl avrundad kost och motion rutin är de bästa sätten att gå ner i vikt, men beskära juice kan hjälpa till att reglera aptiten och spela en roll i ditt totala viktminskning plan.

Näringsvärde av Prune Juice

Beskär juice är hög i fiber, kalium och vitamin A och rik på antioxidanter. FitDay ger särskilda näringsinformation: en kopp beskära juice innehåller mycket socker på 44 gram, har 17 procent av C-vitamin och järn, 20 procent av kalium, 28 procent av vitamin B6, och 10 procent av fiber. Många av dessa näringsämnen kan hjälpa dig att gå ner i vikt, men din diet plan bör begränsa ditt intag av socker.

Har Prune Juice Arbeta med friska viktminskning planer?

Om du dricker beskära saft och äter samma mat på samma belopp, kommer beskära juice inte hjälpa dig gå ner i vikt. Ingenting kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, förutom att äta färre kalorier och att öva. Vägen katrinplommonjuice kan hjälpa din viktminskning plan är om saften används som ett hälsosamt substitut för ohälsosamma livsmedel. Det höga fiberinnehållet av katrinplommon kan hjälpa dig att hålla dig mätt längre, därmed reglera aptit, och kan också bidra till att rengöra mag-tarmkanalen. Om du för närvarande äter livsmedel med liten eller ingen fiber, kan beskära juice fungera som en naturlig laxerande genom att reglera matsmältningen. Enligt boken "Advanced Nutrition and Human Metabolism" kalium rika livsmedel såsom katrinplommonjuice kan hjälpa balans metabolism. En väl avvägd ämnesomsättning gör att kalorier bränns på ett effektivt sätt, och därmed hjälpa till med viktminskning.

Överväganden för säker viktminskning

Även katrinplommonjuice erbjuder många andra hälsofördelar, är det främsta skälet katrinplommonjuice kan orsaka viktminskning dess fiberinnehåll och vatten. Beskär juice är inte användas som en "gå ner i vikt snabbt" diet teknik; snabba, enkla och säkra lösningar viktminskning inte existerar. Men, genom att tillsätta beskära juice i din kost, kan du förbättra din hälsa, vilket ofta leder till en mer stabil kroppsvikt.

Viktminskning: Bättre alternativ ska man beskära Juice

Beskär juice finns det inga alternativ hälsofördelar som inte finns i vanliga, hela bitar av frukt. I stället för att dricka ett glas beskära juice före eller efter middagen, äta en bit frukt såsom ett plommon, vindruvor, körsbär eller en banan kommer att ge fiber samt vatten. Hela frukten innehåller vanligtvis lika många vitaminer, antioxidanter och andra näringsämnen. Hela frukten kan vara ett billigare, godare alternativ om katrinplommonjuice är antingen osmaklig eller för dyrt. Dessa alternativ kan innehålla färre gram socker än katrinplommonjuice, också.

Varning för användning av Prune Juice medan bantning

De som byter från en låg fiber till en fiberrik kost kan ha obehagliga biverkningar såsom diarré. Beskära juice, som noterats av needfiber.com innehåller sorbitol. Sorbitol är en naturlig (men potent) laxermedel som inte helt kan smälta. Därför måste kroppen utvisa det. Försök gradvis införliva mer fiber i din kost. Börja med en halv kopp beskära juice följt av en kopp vatten, som kan hjälpa spola systemet mer försiktigt. Eftersom kroppen reglerar sig själv, lägga till mer katrinplommonjuice är bra. Slutligen innehåller några beskära juice tillsats av socker: när du köper någon frukt juice, läsa ingredienserna för att säkerställa att det är 100% juice.


Relaterade artiklar