Hur Tag Graffiti Alphabet

June 1

Hur Tag Graffiti Alphabet


Street graffiti inte alltid måste göras utanför. Du kan läsa din tag alfabetet genom att öva på papper, långsamt tillsätta blomstrar, och utveckla din egen stil. Många människor börjar genom att tagga sina smeknamn, men att till fullo utveckla din stil, börja med att märka alfabetet.

Instruktioner

• Använda skissbok och penna, utforska och plocka upp stilist intryck. Vare Asiatiskt, Indiskt, persiska eller arabiska, tror dynamiskt när du flyttar smidigt. Tänk dramatisk. Din tagg är din signatur, och precis som du lär dig att underteckna en check, har du att känna dig bekväm. Försäkra dig om att din alfabetet förblir läsbar.

• Lägg till delar av etiketten genom att radera i slutet av bokstäver. Du kan lägga till pilarna för att ge en känsla av riktning. Lägg blomstrar såsom virvlar eller bihang till bokstaven strukturen. Symboler kan läggas till din alfabetet också.

• Eftersom bokstäverna är så viktigt, är det viktigt att utveckla brev mönster. Den bästa platsen för nybörjare är med bubbla bokstäver. Använd en distinkt cirkulär rörelse från handleden till papperet. Brev lappar men är inte ansluten.

• När skissen är tillräcklig, använd en heldragen linje för att beskriva bokstäverna i markör. Använd en mörk färg för att lägga skugga, och en tredje, ljusare färg för att lägga glöd, såsom stjärnor, eller en ljuskälla. Eftersom bokstäverna är fett, kan du lägga till symboler eller extra skrivande insidan av breven. Använd gemener skrift eller symboler som är speciella för dig.


Relaterade artiklar