Presenttips för min pojkvän 18

May 27Den 18-årsdag är en once-in-a-lifetime milstolpe som markerar början av juridisk vuxenlivet och självständighet. Din pojkvän 18-årsdag bör hedras med gåvor som hjälper honom att göra övergången till nya omständigheter i hans liv och börja resan in i vuxenlivet.

Dorm och lägenhet

Om din pojkvän är college-bunden, kommer han att behöva utrusta sin nya plats. Ge honom en ark och Hjälparen set med bekväma kuddar; eller utrusta sitt studieområde med ett skrivbord arrangör, en liten lampa, anslagstavla, kalender och kontorsmateriel. För att ge din gåva ett personligt handlag, köpa honom en uppsättning handdukar och monogram sina initialer på dem. Du kunde också däck sina väggar med en variation av affischer från sina favoritfilmer eller sätta ihop en inflyttning i vård paket för honom. Inkludera rengöringsmedel, ett presentkort för en stor rabatt återförsäljare, snacks och nya leveranser av sina favorittoalettartiklar.

Underhållning

Bör tristess strejk, kommer han vara redo med en underhållning gåva från dig. En mini-fotboll tabellen kommer att hålla honom och vänner ockuperade, liksom en ny spelkonsol och en mini-bibliotek av tävlingsspel. Eller, få honom en prenumeration på en online film eller bok uthyrning så att han har alltid något nytt att titta på eller läsa. Du kan även uppgradera sin mp3-spelare till en touch-screen version och få honom ett presentkort för en musik på nätet återförsäljare.

Romans

Skicka din pojkvän en sjungande telegram för sin 18-årsdag. Följ upp med mer romantisk enfald och äta middag tillsammans på en restaurang-arkad. Om du har ont om kontanter, skriver historien om din relation och få den tryckt och bunden. Du kan också sammanställa alla bilder på två av er och montera dem i kronologisk fotoalbum så att han kan fortsätta att lägga till slutet. Om han är en riktig romantisk, bjuda in honom över till din plats och har en kväll födelsedag picknick på golvet. Tända ljus, dricka mousserande druvsaft, äta choklad och titta på romantiska filmer tillsammans.

Äventyr

Märk din pojkväns 18 med en adrenalinkick han aldrig kommer att glömma. Ta honom skydiving, bungyjump eller på en baldakin zip-line turné. Du kan också boka en forsränning resa ner utmanande forsar och testa dina samarbetsförmåga eller boka honom en chans att vara en professionell racerförare för dagen. Eller göra en helg av det med en vandring och camping resa i bergen utan en guide. Om du har några dagar på reservdelar, ta en road trip tillsammans. Fyll din bil med snacks och besöka varje intressant plats inom 100 miles från ditt hem.


Relaterade artiklar