De bästa akustiska gitarrer för nybörjare

August 4

De bästa akustiska gitarrer för nybörjare


Få bästa akustisk gitarr kanske inte verkar som en utmaning eftersom varje gitarr butik kantas i taket med dem. Det finns dock vissa egenskaper som gör några akustiska gitarrer bättre. Dessa inkluderar en genomskärning som ger tillgång till övre band, mjukare strängar att spara på finger slitage, thinline organ för att möjliggöra enklare att spela eller ens en bild för att förenkla chording och skalor. Alla kan bidra till att förbättra nybörjare spelupplevelse.

Single Cutaway Akustik

En enda genomskärning gitarr ger lättare tillgång till det övre registret av band på diskant sida av gitarren. Nyttan för en gitarr med en enda cutaway är det faktum att din hand kan nå dessa band för att underlätta inlärning av gitarr soloing. Om en akustisk inte har en enda genomskärning, är det mycket svårare att nå de övre register band, vilket gör det svårare att lära sig att spela solon. Enstaka cutaway gitarr är riklig och kan hittas på de flesta gitarr återförsäljare.

Klassiska Akustik

Klassiska akustiska gitarrer är bra för nybörjare gitarrister eftersom de använder mjukare nylonsträngar i motsats till metallsträngar görs för standard akustiska gitarrer. Eftersom strängarna är mjukare, finns det mindre smärta i fingrarna när du bygger fingerfärdighet och valkar på fingertopparna. Detta gör det lättare för att lära finger teknik. Klassisk gitarr finns i en mängd prisklass men kvalitetsinstrument kan erhållas på nybörjar prisklass.

Thinline Akustisk Electric

En Thinline akustisk elektrisk eller "jazz" gitarr ger dig känslan och ljudet av en standard "land" stil akustiskt, men det har också gitarr mickar installerat. På grund av detta, är elektriska gitarrsträngar används. Strängen spänning på akustisk-elektrisk gitarr är mycket mindre än en traditionell akustisk och, på grund av detta, är avståndet av strängarna från greppbrädan mindre. Detta begränsar trötthet i hand och handled och tillåter spelaren att fokusera mer på teknik. Ett exempel på en thinline akustisk elektrisk skulle vara en ES-335 från Gibson, en Gretsch Land Gentleman och en Ibanez Talman.

Nationella eller Dobro Slide Akustik

En nationell gitarr, annars känd som en Dobro, är en akustisk gitarr spelas med en gitarr bild. Musiken görs med denna typ av akustisk är vanligt i bluegrass och land genre. Istället för att trycka strängarna mot greppbrädan, är en metall eller glasskiva används för att ändra stigningen hos strängen. Många människor tycker att denna metod för att spela lättare på grund av de förenklade ackord och skalor.


Relaterade artiklar