Hur att krympa bullet kontakter

February 24

Hur att krympa bullet kontakter


Bullet kontakterna är små bullet-formade metallstycken som kan krusade på ändarna av trådarna. De finns i både kvinnliga och manliga versioner, så när två trådar är utrustade med de motsatta versioner, kan du ansluta kablarna tillsammans genom att snäppa kulan ihop kontakterna. Bullet anslutningar används vanligtvis i bilen ljudprogram, men de är lämpliga för många olika typer av elektriska och elektroniska anslutningar. Crimp bullet kontakter på kablar är en ganska enkel process.

Instruktioner

• Ta bort ca 1/4 tum av isoleringen från slutet av din tråd med en uppsättning av tråd strippor. Vrid delar av skalad kabel mellan fingrarna för att skapa en tät bunt trådar.

• Skjut den öppna änden av kulan kontakten över den nakna änden av tråden. Bullet anslutningar är byggda för olika mätare tjocklek-trådar. Se till att kontakterna du använder är rätt storlek för din tråd.

• Placera käftar din krympverktyg över änden av kulan kontakten där tråden insattes. Stäng handtag krympverktyg fast att krympa metallen i kontakten ordentligt på tråden.


Relaterade artiklar