Hur man installerar ett badrum i granit bänk

July 30

Hur man installerar ett badrum i granit bänk


En granit fåfänga topp är en populär teknik för att uppdatera daterad badrum design. Granit är mer hållbara än marmor eller travertin, men ändå erbjuda skönheten i natursten. När du installerar ett badrum fåfänga toppen av granit, se till att installera diskbänken och kran först, medan granit ännu inte är fäst i skåpet bas under.

Instruktioner

• Lägg granit upp och ned på en plan yta som är upphöjd över marken, till exempel toppen av ditt badrum fåfänga skåp. Flytta granit så att den del av sten där hålen för kranen har borrats överhäng kanten på din plan yta och är tillgängliga från både topp och botten. Installera kranen genom att placera skaftet bitar av kranen genom hålen och åtdragning ner brickan och hållaren med en skiftnyckel.

• Med granit fortfarande vilar med sin övre upp och ner, applicera en tunn linje av silikon täta lim runt kanten på diskbänken utklipp på undersidan av granit topp. Rada upp diskbänk med öppningen och tryck sink ordentligt i limmet.

• Montera alla sink-monteringsverktyg, om så krävs, för din diskbänk. Använd epoxi att fästa bulten stjälkar till granit, bredvid diskbänkens kant på lika avstånd runt sink. Fäst clipsen till diskbänkens kant intill bultarna med epoxi och vänta 10 minuter för epoxi att ställa upp. Fäst klämman bultskaftet med hjälp av en skiftnyckel för att dra åt skruven.

• Flytta granit ur vägen om du har arbetat med det sitter på toppen av din fåfänga eller skåp. Torka kanten av fåfänga skåp för att säkerställa inget damm eller smuts kommer att störa bindningen till granit. Applicera en tunn linje av silikon täta tejp runt den övre kanten av fåfänga skåp. Kläm tuben av täta långsamt för att säkerställa jämn täckning.

• Lyft granitskiva så att det nu är högersidan uppåt och placera den jämnt på toppen av fåfänga, som gör det möjligt att bosätta sig i klistret. Lyft upp igen något, så limmet lossnar i strängar. Settle uppifrån och ner igen. Genom att lyfta den övre från bindemedlet, kommer luft att komma i kontakt med de adhesiva strängar som kommer att hjälpa den att bilda en starkare bindning.


Relaterade artiklar