Hur man fäster ett privatliv staket till en Chain-Link Fence

February 26

Hur man fäster ett privatliv staket till en Chain-Link Fence


En kedja-länk staket kan se ut som US Army Corps of Engineers installerat det - med andra ord, det har lagt ned för att stanna. Chain-link staket är strikt utilitaristisk i utseende och erbjuder mycket lite i vägen för privatlivet. Det finns ett sätt att ändra utseendet på en kedja-link staket så att det ger både säkerhet och integritet och även skönhet. Bifoga ett privatliv staket till en kedja-link stängsel är ett roligt projekt med omedelbara resultat.

Instruktioner

Lägga Sekretess Plankor

• Välj en färg och mönster för privatlivet lamell som koordinerar med huset. Sekretess stavarna är tunna, flexibla, UV-resistent lameller som får vävda genom kedjelänkarna av stängslet, som erbjuder en ogenomskinlig eller halvopak skärm.

• Väv de enskilda stavarna i och ut ur kedjan-länk staket som om vävning en korg. Se till att vinkel skurna ändarna pekar nedåt mot marken.

• Avsluta utseendet av stängslet bort genom tillsats av en säkerhetshatt till de bästa spetsiga utsprång i kedjan-länk staket.

Lägga Rullade Bamboo eller Reed Fäktning

• Inköp rullar av naturliga bambu rullade staket eller vass staket och svart plast zip band.

• Rulla ut stängsel längs framsidan av kedjan-länk staket. Ta fjäderklämmor och regelbundet, utmed längden av det valsade stängsel, klämma början av stängsel till kedjan-länk staket för att hålla den i läge. Se till att botten på den rullade stängsel inte vidröra marken eller betong för att förhindra röta.

• Stå på baksidan av kedjan-link stängsel och ta en plast buntband och väva den i och runt en remsa av bambu eller ett par bredder vass. Dra slutet av zip slips tillbaka genom bambu eller vass, och sedan tillbaka genom kedjan-link staket.

• Dra buntbandet nära runt en del av kedjan-link staket för att säkra den valsade bambu eller vass staket tätt till kedjan-link staket.

• Placera minst tre buntband längs en vertikal linje i den rullade stängsel. Fortsätt att binda rullade stängsel till kedjan-link staket varje fot för att ge bra stöd.


Relaterade artiklar