Hur man fixar en blind fläck spegel

June 26

Hur man fixar en blind fläck spegel


Speglar i döda vinkeln är små konvexa speglar som kan knytas till din sidospeglar för att eliminera den döda vinkeln. Detta är möjligt på grund av "fish eye" naturen av spegeln, som erbjuder ett bredare synfält. För att dra full nytta av de fördelar som "fish eye" döda vinkeln spegel, är det viktigt att veta hur man fixar spegeln på plats, och på lämpligt sätt anpassa den så att du inte längre har en blind fläck när man kör.

Instruktioner

• Rengör huvudspegeln. En spritsudd skulle vara den mest effektiva metoden för beredning. Gnid försiktigt spegeln, ta bort häftmassa eller skräp. Detta kommer att bidra till den nya döda vinkeln spegel fix, och stanna i stället.

• Fäst den döda vinkeln speglar till kanten av dina backspeglar (kanten närmast vägen.) De flesta döda vinkeln speglar har självhäftande ryggen, så att du helt enkelt måste fixa spegeln på plats och det kommer att hålla.

• Har en vän promenad runt bilen och se till att han är ständigt i synen på en av dina tre speglar. Om så är fallet, så har du ordentligt fastsatta döda vinkeln spegel på plats och det är framgångsrikt täcker alla blinda fläckar.

• Justera sidospeglar - vilket i sin tur justera den döda vinkeln speglar - om du fortfarande har en blind fläck. En liten justering kan vara nödvändig.


Relaterade artiklar