Lista över Bädda Taggar attribut

September 14

Lista över Bädda Taggar attribut


Bädda in taggar, skrivna som "," är HTML tagg koder som bädda in plugin-program på din hemsida, och embed tag attribut är den nödvändiga HTML inom tagg parentes "." Attribut för embed-taggen är "bredd" och "höjd" taggar, den "src" källa tag, "namn" tagg, den "pluginspage" och "pluginurl" taggar, "mål" tag och "autostart" tagg .

SRC, Bredd och Höjd

De tre vanligaste embed tag attribut är "src", "width" och "height". Den "src" källa tag preciserar platsen för den inbäddade filen. Exempel källfiler inkluderar MIDI-filer, AVI-filer, WMV-filer och Adobe Flash-filer. De "bredd" och "höjd" taggar fastställa den exakta storleken på det inbäddade objektet som visas på webbsidan. De "bredd" och "höjd" taggar listas i pixlar eller den procentuella storleken på webbläsarfönstret.

Namn, HREF och Target

"Namn" taggen attributet i embed taggen bestämmer namnet på det inbäddade objektet. Du kan namnge objektet vad du vill. Den "href" tagg kommer att sätta en länk till objektet så att dator besökare kan klicka på länken. "Mål" tagg kommer att göra det inbäddade objektet en länk som kan öppnas i ett nytt fönster. Dessa tre taggar används ofta med inbäddade objekt.

Plugin Software attribut

Den "pluginspage" tag attributet berättar inbäddade plugin var att få plugin programvara och "pluginurl" tag attributet berättar inbäddade plugin var att få JAR arkiv för automatisk installation. Om du vill genomföra det inbäddade objektet med en webbläsare som inte stöds, innehåller "pluginspage" tag URL för programvaran. Den "pluginurl" tag användes av Netscape och används för att automatiskt installera insticksprogrammet.

Film Tag attribut

Den "autostart", "loop", "playcount" och "endtime" tag skriver alla har att göra med att spela en inbäddad film. Den "autostart" tag bestämmer om filmen ska starta automatiskt när webbläsarfönstret öppnas. "Loop" tagg innehåller antalet gånger filmen är sling, eller spelas. Den "playcount" tag bestämmer hur många gånger för att spela upp filmen, i förekommande fall, och "endtime" tag avgör när du ska avsluta spela.

Ljud Tag attribut

De embed ljudmärkning är "volym", "kontroller", "controller", "mastersound" och "starttid". Den "volym" tag avgör hur högt att spela upp ljudet. Taggen "kontroller" väljer vilka ljud kontroller kommer att visas och "controller" tag avgör om ljud kontroller kommer att visas. Den "mastersound" tag väljer objekt i en ljudgrupp och som låter använda den med. Den "starttiden" tag avgör hur långt in ljudet för att börja spela.


Relaterade artiklar