Hur planera för servering av alkohol på ditt bröllop mottagning

January 15

Hur planera för servering av alkohol på ditt bröllop mottagning


När du planerar ett bröllop en av de saker som kan stubbe dig är hur man kan planera för servering av alkohol på ditt bröllop mottagning. Du är inte ensam. Det är inte bara frågan om vad man ska tjäna, utan också hur mycket alkohol ska finnas till hands (särskilt när många gäster kommer att köra). Det kan också bli riktigt dyrt, särskilt med en öppen bar-typ mottagning. Lyckligtvis finns det enkla sätt att lösa detta.

Instruktioner

• Ring och bekräftar att alkohol kan serveras om du har din mottagning på en hall. Kontrollera också att se om hallen har några specifikationer om tjänsten. Till exempel, en del kräver användning av sin egen bartendern, och vissa hallar endast tillåter öl och vin.

• Välj din öl och / eller vin. Om hallen anger "öl och vin endast", då åtminstone en del av din planering är gjort för dig. Allt som återstår är den mängd öl och vin. Av olika smaklökar har en lättöl, mörkt öl, rött vin, vitt vin, champagne (för rostning) och en ros. Det borde glädja nästan alla. Om du har möjlighet att bredda val, då tänka på de saker de flesta av dina gäster kan njuta av. Håll din budget i åtanke. Starkkostnaderna kan bli astronomiska mycket snabbt.

• Planera en öppen bar uppmärksamma matten. Öppna barer har ett överklagande, men de kan bli dyrt. Tänk på att de flesta vuxna kommer att ha cirka fyra drinkar i den här inställningen (ungefär en drink per timme). Du kan få 25 drycker från en femte stora flaska. Så om du har 200 vuxna gäster och bara erbjuda drinkar om 30 blandade flaskor kommer att göra susen (räkna att vissa gäster inte kommer att insupa). Vindrickare förbrukar normalt en flaska vardera. Det finns cirka sex glas champagne i en flaska. För öl får du cirka 260 glas (227gr. Vardera) från en halv fat. Tänk på att inte alla butiker kan du återvända oanvända alkohol, så gör dina beräkningar noggrant.

• Du kan välja att begränsa dricka. I denna strategi kan du sätta ett visst antal vinflaskor på varje bord för gäster att dela, eller du kan ha servrar gå runt i rummet med ett erbjudande av drycker (när dryckerna tar slut, de slutar tjänsten). Din matleverantör kanske kan hjälpa till med antingen val.


Relaterade artiklar