Hur återställa gasregulator på en grill

February 11

Hur återställa gasregulator på en grill


Gas grillar kan du laga mat utanför utan röran av stapling träkol och bli av med askan efteråt. Den gasgrill använder en regulator mellan gasolflaskan och brännarna för att styra och övervaka flödet av bränsle till grillen. När dina brännarflammorna verkar svag eller sputtring, är det möjligt att det finns en luftbubbla i regulatorn linjen. Återställa gasregulator på en grill löser oftast detta problem.

Instruktioner

• Öppna locket på din gasolgrill. Stäng av alla brännare vred på framsidan av grillen. Öppna grillens lock kan eventuella kvarvarande ångor att försvinna.

• Vrid ratten på toppen av gasolflaskan medurs tills tät att stänga av bränsletillförseln till grillen. Vrid kontakten muttern säkra gasregulator slangen till gasolflaskan motsols med handen för att koppla bort regulatorn från tanken. Om det behövs kan du använda ett par slip-gemensamma tång för att vrida kontakten muttern om den är för hårt för att vända för hand. Regulatorn är en ventil med en slang anslutning till gasolflaskan och den andra slangen ansluter till din grill brännarröret. Vänta fem minuter innan du ansluter regulatorn att tillåta gas att försvinna.

• Trä regulatorn anslutningsmuttern tillbaka på gasolflaskan tills den är tät. Vrid långsamt gasolflaskan ventil moturs tills ventilen är halvöppen.

• Stäng en av brännarna på grillen till hög inställning och tända grillen. När grill ljus, slå på angränsande brännare och öppna gasventilen helt på gasolflaskan. Fortsätt grillning som vanligt.


Relaterade artiklar