Tips om att göra en gitarr kaka

June 29

Tips om att göra en gitarr kaka


Överraska en musikälskare på sin födelsedag med en hemlagad gitarr kaka. Oavsett om du designar en elgitarr kaka eller en akustisk gitarr tårta, de grundläggande tips används för att skapa dessa kakor är likartade och även en nybörjare kaka decorator kan skapa en igenkännbar gitarr med lite tid och ansträngning.

Carving

Medan en gitarr formad bakplåt kommer att förenkla processen att göra en gitarr tårta, kanske du inte är villig att köpa en kastrull du bara tänker använda en gång. Carve din egen gitarr från en rektangel formad bakade tårta. Ta din bakade tårta från pannan och låt den svalna helt på galler. Vira den kylda kakan i plastfolie och lägg den i frysen i ca 1 timme, kommer detta att minska mängden sönder när du rista kakan. Skär kakan i form med en tandad kniv. Skiva en 5 till 7,5 cm (2 till 3 tum) bred sektion från en sida av kakan och använda den för halsen på gitarren. Carve återstående kakan i kroppen av gitarren.

Strängar

Gitarrsträngar på en tårta kan vara ätbara eller nonedible beroende på det utseende du vill skapa och din egen personliga smak. Kan helt enkelt pressas styva strängar såsom spagetti nudlar eller hantverk tråd lätt på toppen av frostat kakan och de bör stanna på plats. Flexibla strängar såsom shoestring lakrits måste hållas på plats genom en klick isbildning varje ände av lakrits för att hindra den från curling upp och förstöra gitarrsträng utseende. Istället för att lägga godis eller kabel till din tårta, kan du rör glasyr strängar direkt på gitarr kakan med en rund utsmyckning tips.

Dekorera

Använd dina favorit typer av godis att lägga detalj till din gitarr tårta. Det bidrar till att titta på en bild av en verklig gitarr när du lägger sista handen. Ordna miniatyr kopp godis för att simulera volym och ton vreden på en elgitarr tårta. Bilda en elgitarr på scratch platta eller ljudet hålet i en akustisk gitarr tårta genom att skära formen av frukt läder eller en bit av valsat fondant. Platta fudge med en brödkavel och skär trianglar ur att göra ätbara gitarr plektrum.


Relaterade artiklar