Hur man drar i Graffiti: Steg-för-steg-instruktioner

June 10

Hur man drar i Graffiti: Steg-för-steg-instruktioner


Graffiti är ofta ses i ett negativt ljus på grund av sin koppling till vandalism. Men är graffiti en legitim form av konstverk och kan skapas, ansvarsfullt, av konstnärer på duk eller få i uppdrag att målas på stadsmuren. Att lära sig att skapa konst i graffiti stil blir mer och mer populärt, särskilt med människor som tycker om urban stil konstverk.

Instruktioner

Instruktioner

• Bekanta dig med graffiti stil. Detta kommer att kräva att använda Internet sökmotorer såsom Google för att leta efter bilder av tecken som dras i graffiti stil. Tecken som dras i graffiti stil är ofta karikatyr-liknande i sitt utseende och är inte fylld med en massa detaljer. Färgningen är enkel, men mycket effektivt, med omfattande användning av tjocka svarta linjer för skuggning.

• Bestäm vad du vill rita, vare sig det är ett djur eller en person och skissa ut din bild med blyerts. Kanske försöka kopiera några bilder som du har sett att öva innan du försöker något av din egen design. Kom ihåg att hålla penna stroke ljus och undvika alltför mycket radering. Bo lös och undvika detaljer också.

• Experimentera med olika graffiti stilar som du har sett. Wild-stil innehåller massor av vinklar och överdrivna raka linjer. Bubble stil är rund och kurvig med uppblåsta former.

• Besluta om stilen du vill efterlikna, och fortfarande använder penna, avsluta din skiss. Ta din fina liner penna och rita över blyertslinjer du vill behålla. Lägg någon form till din ritning genom att rita tjockare svarta linjer på ena sidan av ritningen och tunnare linjer på den andra sidan.

• Lägg till några extra detaljer i detta skede om du vill ha innan du lägger färg. Ta en mörk färg av tuschpenna, eller filtpenna och lägga till lite skuggning i din ritning. Skuggning är vanligtvis begränsad till antingen vänster eller höger om en ritning och antingen toppen eller botten, försök att stanna konsekvent. Efter detta är gjort, lägga till färger som du väljer att slutföra ritningen.


Relaterade artiklar