Hur man fångar Pigeons för hand på natten

August 13

Hur man fångar Pigeons för hand på natten


Duvor har utmärkt syn och flygande förmåga, men är ovilliga att flyga i mörker. Oavsett fånga förrymda duvor eller fånga fångenskap duvor, kan de lätt fångas på natten. Häckande duvor kommer att vakta sina bon och unga och försöker skrämma bort dig från picka och dunka händerna med sina vingar.

Instruktioner

• Leta reda på övernattnings eller boplats av duvor som du vill fånga. Vänta tills kvällen. Eliminera alla eller de flesta artificiell belysning nära duvor, men vara uppmärksam på din säkerhet. Bär lätta handskar för hantering av fåglarna, om så är nödvändigt.

• Placera din stege om duvorna är i en hög plats. Håll så tyst som möjligt för att undvika uppseendeväckande fåglarna. Klättra upp för stegen snabbt men säkert. Leta reda på duva du vill och knäppa den i dina händer med sina vingar tryckt mot sin kropp. Håll fågeln stadigt, men inte tätt. Håll duvan mot din kropp och ner för stegen. Placera duva i bur eller en bur. Täck en tråd bur med en handduk eller filt för att reglera duva. Upprepa denna process för att fånga ytterligare duvor.

• Fånga fångenskap duvor i en coop eller loft med hjälp av en liknande teknik. Duvor etablera favorittillhåll och häckningsområden. Följ dina fåglar i deras loft och identifiera var särskilda duvor nöja natten.

• Transport fångade duvor till sin destination så snabbt som möjligt för att undvika att skada dem. Inte överbefolka den bur eller en bur som duvor kan slåss.


Relaterade artiklar