Idéer för att dekorera med Paint i barnens sovrum

July 27

Idéer för att dekorera med Paint i barnens sovrum


En barnens sovrum bör passa deras personlighet och speglar deras intressen. Dekorera ett barns sovrum med färg öppnar dörren för att utforma möjligheter som kanske inte passar någon annanstans i ditt hem. Dekorera en kontaktpunkt vägg eller hela sovrummet med färgglada latex och akrylfärg med användning av tekniker som förenklar vad som först verkar vara en komplicerad process. Målade väggar kan utlösa fantasi, inspirera kreativitet och erbjuder timmar av konstnärlig spel.

Instruktioner

• Måla en dekorativ oskrivet blad i ditt barns sovrum med färgstarka tavlan färg. Du kan göra dina egna färgade tavlan målar med akrylfärger, glasmedium och pulver kakel injekteringsbruk, eller så kan du köpa färgade svarta tavlan färg till koordinaten med ditt barns sovrum dekor Barn kan dekorera sitt eget utrymme och ändra det dagligen med ett utbud av färgglada krita, mallar, stenciler och suddgummin.

• Fyll en hel vägg med tavlan färg, måla väggen under TRÄPANEL eller göra dekorativa delar av tavlan på toppen av en målad vägg.

• Rama dekorativa tavlan sektionerna med klädsel för att innehålla krita konst. Gör en schackbräde eller rutmönster på en vägg med alternerande tavlan sektioner och regelbundna målade sektioner.

• Välj en hel vägg väggmålning design för att dekorera en kontaktpunkt vägg eller att täcka alla väggarna i ditt barns sovrum. Väggmålningar kan verka skrämmande om du inte är en begåvad konstnär, men vem som helst kan göra en med en projektor, en stencil eller en template.The samma väggmålning måla tekniker tillämpas, oavsett hur många murar du målar.

• Måla bakgrundsfärgen först, spåra och måla designen kontur börjar med största avdelningarna först och arbeta dig ner till mindre delar av bilden. Till exempel, för att måla en hemlig trädgård sovrum, måla väggarna blå upptill och grönt i botten; gör horisontlinjen vågig att simulera uppgång och fall på en äng.

• Rita och måla största delarna av väggmålning. I den hemliga trädgården exempel spåra och måla träd, en trädgård damm, moln, gungor och fäktning nästa. Använd akrylfärger för att måla över bakgrunden vägg färg.

• Avsluta trädgårdsmotiv med fläckar av blommor, fjärilar, kolibrier och små insekter. Få andra idéer för fullständig väggmålningar från ditt barns favorit sagobok, målarbok eller grafisk roman. Du kan projicera utskrivna sidorna på väggen för att förenkla designen.

• Skapa en partiell vägg väggmålning med färg i ditt barns sovrum som lyser i mörkret. Måla fondvägg i en mörk färg innan spåra väggmålning kontur. Projekt eller bifoga mönster eller en bild på väggen, spåra den och sedan måla designen med glöd i mörkret målar. Väggmålningen är dekorativa under dagen eller när rummet är tänd och det kommer att fungera som en nattlampa när lamporna slocknar.


Relaterade artiklar