Idéer för hemlagad gag gåvor för över kullen

February 11

Idéer för hemlagad gag gåvor för över kullen


När det finns ett parti där honoree har nått en ålder som kräver deltagarna få en gaggåva, därför att han är "over the hill", är en premie betalas för maximal kreativitet. Det finns ingen tid för det slentrianmässiga flaska laxermedel eller hårfärgningsmedel. Du måste sätta dessa kreativa safter att arbeta för att visa "gamla guy" du bryr dig. Vad är mer, behöver du inte spendera en massa pengar eftersom du kan göra gag gåvor själv.

Sandpapper

Om man tittar tillräckligt hårt, hittar du en bit sandpapper runt ditt hus. Enkelt uttryckt en tagg på den som läser "Används för att befria er från åldersfläckar."

Dice

Leta efter tre tärningar och med en markör, skriva golf på en, TV på en annan, och ta sig en tupplur på den tredje. Skriv sedan "Let The Dice Gör de riktigt stora besluten" på ett kuvert och sätta tärningarna inuti. Detta är verkligen är lämpligt för en 65: e födelsedag där honoree går i pension från sitt jobb.

Toy Paddle och boll

Leta efter en leksak paddel och bollen runt huset eller tillbringa 60p eller £ 1.30 för den. Om baksidan av paddeln är tomt, skriv "åldring Fitness Equipment." Annars skriva det på ett tag och fästa den till paddeln.

Kulor

Hitta några kulor, presentpapper dem och sätta på en tagg som läser "För den gamla geezer som har förlorat sina kulor."

Musmatta

Köp eller hitta en tom musmatta runt huset, och skriva på det med en magisk markör, "Äldre att smuts."

Hårborste

Hitta en gammal hårborste runt huset, och med sax eller en kniv, ta bort alla borsten från hårborsten. Skriv på baksidan av det "MUMRIK s hårborste.", Eller fästa en etikett med ordstävet. Detta är lämpligt för någon som är skallig.

Make-up Brush

Hitta en stor pensel runt huset, eller köpa en för bara några dollar. Med en magisk markör, skriva på pensel eller på en etikett som du kommer att fästa på borsten, "Make-up Brush för en Geezer."


Relaterade artiklar