Hur man kan behandla en rinnande näsa med naturmedicin

February 9

Hur man kan behandla en rinnande näsa med naturmedicin


Medan det finns ett brett utbud av receptbelagda och receptfria mediciner som finns på marknaden som lovar att torka en rinnande näsa, gör de inte alltid fungerar och kommer ofta med oönskade biverkningar. Så prova att stoppa din nästa rinnande näsa i dess spår med säkra, prisvärda och effektiva naturliga behandlingar. Läs vidare för att lära hur man behandlar en rinnande näsa med naturmedicin.

Instruktioner

• Drick en naturlig örtte, två eller tre gånger om dagen, för att bidra till en rinnande näsa att stanna. Koka 1 kopp vatten med en tesked äldre bär, 1 tsk. färsk mynta, 1 tsk. av rölleka rot och 1/4 tsk. av kajennpeppar under fem minuter. Sila örterna och låta te svalna. Håll din näsduk händig, eftersom detta te kommer att göra din näsa kör ännu mer i början, men du symtomen kommer snart torka upp.

• Ta 400 mg andrographis tre gånger om dagen före måltid för att torka en rinnande näsa. Andrographis är en naturlig homeopatisk behandling som ofta kallas "Indian Echinacea", som den delar många av samma läkande egenskaper. Andrographis är lätt tillgänglig i naturliga mataffärer eller från din naturläkare.

• Ät 1 oz. färsk vattenkrasse två gånger om dagen för att naturligt lindra en rinnande näsa. Vattenkrasse arbetar också för att lugna en hosta och kan ätas som de är, till en sallad eller göras till te. För att göra te tillsätt 2 eller 3 tsk. torr vattenkrasse till kokt vatten, vilket gör att te till branta av värme i fem minuter innan ansträngande och dricka.

• Skala en liten bit ingefära, ungefär lika stor som en bit tuggummi, och försiktigt tugga roten, svälja saften. Ingefära värmer kroppen, ökar blodcirkulationen och hjälper till att dränera näsan, lindra symptomen av rinnande näsa. Upprepa denna naturliga behandling två eller tre gånger om dagen för att hålla en rinnande näsa under kontroll.


Relaterade artiklar