Hur man gör köksö Belysning

August 26

Hur man gör köksö Belysning


En köksö kan hjälpa dig att laga mer effektivt, ger en plats att umgås, äta, göra läxor eller betala räkningar. Med så många olika användningsområden för din köksö, är det viktigt att du väljer rätt typ av belysning för att installera ovan. Det finns många typer av armaturer att välja mellan, i en mängd olika utföranden och stilar, beroende på ditt kök inredning.

Instruktioner

• Utvärdera belysningsbehov. Vilka aktiviteter oftast centrera runt köksö? Om du bara använder det för matlagning, kan intensiv, riktat ljus vara det bästa valet. Vissa öar har intervall och sänkor samt extra disk utrymme för mat prep. Bestäm vilka områden som behöver starkt ljus. Men om din ö är mer av en social destination, dekorativ belysning som kastar en mjukare sken fungerar bättre att sätta stämningen. Tänk på höjden av ditt kök. Hängande armaturer får inte vara ett bra val för lågt i tak, infälld belysning ger mycket mer utrymme. Om du har en köksfläkt ovanför ön, kan det kraftigt påverka belysning placering och stil val.

• Välj rätt köksön armatur. Besök din lokala hem förbättring butik eller granska belysnings webbplatser för att få en uppfattning om vilka typer av inventarier som vanligen används ovan köksöar. Hängande inventarier är ett populärt val, finns i färgglada glas mönster eller moderna metallversioner. Infällda armaturer och spår belysning ser rena och moderna och ger dig möjlighet att enkelt justera riktningen på ljuset. Se till att du har tillräckligt ledningar för att stödja den typ av fixtur som du funderar; Du kan behöva anlita tjänster av en elektriker för att installera fixturer.

• Inbyggd flexibilitet för din köksö belysning. Eftersom de flesta människor använder sina köksöar för en mängd olika aktiviteter, är det viktigt att kunna ändra ljusförhållandena. Installera dimmers eller överväga riktad belysning. Du kan välja att installera två olika ljuskällor ovanför din ö, såsom infällda armaturer i kombination med hängen.


Relaterade artiklar