De bästa platserna att resa i Europa i februari

October 23

De bästa platserna att resa i Europa i februari


Om du vill undvika folksamlingar och spara lite pengar och du inte har något emot kallt, fuktigt väder, kan februari skulle alltså vara en bra månad att besöka Europa. Februari är lågsäsongen, och priserna för hotell, flyg och attraktioner gå ner. Det finns roliga saker för turister att göra i hela Europa i februari.

Nordeuropa

Norra Europa är vanligtvis särskilt kalla och snörika under februari, och dagtid sinar ju längre norrut man reser. Besöka platser som Norge och Sverige kan begränsa dina utomhusaktiviteter. Men om du är en vinterväder entusiast, kan dessa länder vara bländande vacker i februari, med aktiviteter som hundspann, längdskidåkning, och isfiske tillgängliga. Bäst av allt, är februari en av de bästa månaderna för att se norrsken.

Mellaneuropa

Medel europeiska länder, som Frankrike och Tyskland, kommer troligen också att ha vinter väder under februari, men temperaturerna bör inte vara oöverkomliga resa. Januari till mars har den bästa snön årstid, så februari markerar mittpunkten av största skidsäsongen. De fem bergskedjor i Frankrike ger mångsidiga möjligheter för vintersport. De är Alperna, Jura, Vosges, Pyrenéerna och Centralmassivet. Skidåkning kan också finnas tillgänglig på Korsika, även om förhållandena där är oförutsägbara. I Frankrike sportentusiaster kan utförsåkning skidor, längdskidåkning, eller snowboard. Frankrike har också en årlig försäljning - eller Les Soldes - i februari när det finns bra erbjudanden att vara hade. Försäljningen regleras av regeringen, med två stora försäljningen varje år: en på sommaren och en i februari. Försäljningen sista om fem veckor, med rabatter som sträcker sig från 30 till 70 procent av. De brantaste försäljning sker mot slutet av Les Soldes. I Tyskland i februari räknar kallt, regnigt eller snöiga dagar. Men om du är en vampyr fan, reser till Heidelberg för sin vampyr Ball. Den berömda Filmfestivalen i Berlin - kallas Berlinale - hålls i Berlin i februari. Om du kan få en av de 150.000 biljetter som säljs till allmänheten varje år, kan du spendera massor av tid varmt inomhus tittar mer än 350 filmer.

Sydeuropa

Resa till södra Europa för mer tempererade väder under februari. Även om det fortfarande regnigt och kallt, kommer platser som Italien och Spanien sannolikt vara mer bekvämt för resenären. Norra Italien erbjuder fina möjligheter till skidåkning i februari i Alperna och Dolomiterna. Klä dig varmt och städer som Venedig och Florens bör vara bekväm för turister. Början av februari är Carnevale i Venedig, när festprissar don utarbeta masker och parad genom gatorna och kanaler. Södra Italien tenderar att vara mer mild i februari, så besökare kommer att vara bekväm i Rom, Neapel, Pompeji och Sicilien. med färre publik och billigare priser. Bara vara säker på att packa en regnjacka eller ett paraply för dessa regniga dagar. Spanien kan vara regnigt och kallt i februari i norra Spanien, som Madrid, men resten av landet är normalt trevlig. Syditalien erbjuder vackra och historiska städerna Sevilla och Barcelona. I Sevilla, besöka Alcazar, det kungliga palatset, och äta på tapas i centrum. I Barcelona, ​​vandra La Ramblas - strandpromenaden i butiker och leverantörer. Missa inte fantastiska Gaudi arkitektur i hela staden.


Relaterade artiklar