Hur man hittar en personlig tränare jobb

April 4

Hur man hittar en personlig tränare jobb


Om du har erfarenhet som fitnessinstruktör och har tjänat relevanta kvalifikationer, sedan nästa steg på karriärstegen kan arbeta som personlig tränare. I denna roll kommer du att arbeta med enskilda kunder och hjälpa dem att uppnå sina hälso- och träningsmål. Som en personlig tränare kan du vara anställd av organisationer som hälsoklubbar eller starta ett företag på egen hand.

Instruktioner

• Få de relevanta kvalifikationer. Dessa inkluderar en nivå 2 Intyg i Fitness instruera - Gym, en nivå 2 Diploma in Hälsa och motion instruktion eller en nivå 2 Diploma in instruera Motion och Fitness. Det kommer att vara fördelaktigt om du vidare har fortsatt dina studier och kan erbjuda en nivå 3 examen i fitness undervisning och personlig träning.

• Registrera med en professionell organisation, till exempel registret Tränings Professionals (REP) eller det nationella registret över personliga tränare (NRPT). Detta kommer att ge trygghet till dina kunder. Dessa organisationer kan också ge dig användbar vägledning och råd om många aspekter av din karriär som personlig tränare.

• Bestäm om du vill vara anställd eller egenföretagare. Om du är egenföretagare så måste du ha offentliga ansvarsförsäkring. Prata med en yrkesorganisation, såsom NRPT om detta och att ta reda på mer om att vara egenföretagare.

• Kontrollera att du uppfyller de lagstadgade skyldigheter. Du måste ha en första stödet som innehåller en hjärt-lungräddning certifikat.

• Leta efter möjligheter i hälsoklubbar drivs av stora kedjor. Ta reda på så mycket information som möjligt genom att besöka en av sina anläggningar. Du kan sedan titta på deras hemsida för några lediga platser.

• Överväga att arbeta i ett spa eller en utväg - var som helst som har gym. Det finns även möjligheter på kryssningsfartyg. Många stora företag har nu även gym på plats och använda personliga tränare att arbeta med sin personal.

• Leta i hälsa och fitness publikationer för idéer om var att ansöka om möjligheter. Också registrera med specialiserade rekryteringsföretag.

• Håll dina färdigheter och kunskaper aktuella genom att fortsätta att ta kurser och kvalifikationer. Överväga specialiserat sig på ett visst område av personlig träning, såsom rehabilitering efter en sjukdom, till exempel, och studera för att bli kvalificerad i dessa områden. Detta kommer att ge ytterligare möjligheter till sysselsättning och utveckling.


Relaterade artiklar