Hur man kan locka en gemini flicka

March 29Kvinnor födda under tecknet av Gemini är vanligtvis ljusstarka, pratsam och kvicksilver-. De har ofta eklektisk intressen och en ivrig törst efter kunskap, som de suger upp som en svamp. Tvillingarna är en luft tecken, vilket innebär Gemini kvinnor är oftast kompatibla med kolleger "sänds" Vågen och Vattumannen. Utöver detta, kan du locka en Gemini flicka genom att förstå de egenskaper som definierar hennes tecken och tillämpa dem på din uppvaktning taktik. Några viktiga tips kan hjälpa till att snabba dig på vägen.

Instruktioner

• flirta intelligent. Gemini flickor tenderar att vara mycket cerebral och är påslagna av intressanta samtal om viktiga idéer. Om du vill locka en, vara redo att prata om någonting förutom Cubs spel eller den senaste omgången av kändisskvaller. Lärdom, utbildning och smarta ironier går alltid över brunnen. Så gör dubbla entenders och liknande lekar på ord.

• Väcka hennes nyfikenhet. Gemini flickor är som katter, de kan inte säga nej till nya eller spännande saker. Hitta ett visst intresse att hon kanske inte känner till, men som ser kul. Undvik efter publiken, och inte tala om samma böcker, filmer eller nyheter som alla andra. Det är benägen att tråka ut henne. Visa henne vad en unik person du är och bjuda in henne att dela. Du kommer att bli förvånad över hur ivrigt hon accepterar inbjudan.

• Växla. Gemini flickor är eklektisk och möjlighet att göra flera saker mycket lätt. Medan du bör inte bara sticket från ett ämne till nästa, kan du rita hennes ögon genom att visa intresse för en mängd olika ämnen. Hitta olika saker att göra på datum, och inte bara bosätta sig i en enda rutin.

• Håll den avslappnade. Gemini flickor är förmodligen lika intresserade av att slå sig ner med rätt kille som vem som helst, men det kan ta tid för dem att komma dit. Håll uttryck för kärlek ljus och lekfull, och undvika stora skärmar av intimitet för tidigt. Gemini flickor är flighty och lockade till dem som skumma ytan innan störta i alltför djupt.

• Fokus på händerna. Som en stjärntecken, är Tvillingarna i samband med siffrorna, armar, axlar och lungorna. När du trycker på en Gemini flicka, röra vid henne på fingrarna lätt att stimulera nervsystemet, och hålla din fysisk kontakt centrerad kring området.

• Håll dig borta från dramat. Geminis är lätt upprörd och kan bli upprörd om det blir för intensiv. Även om du inte bör gå på äggskal, vara beredda att låta kriser rulla ryggen och att ta saker som de kommer snarare än att fastna i små detaljer.


Relaterade artiklar