Fina idéer sovrum dekoration för tonårsflickor

June 15

Fina idéer sovrum dekoration för tonårsflickor


En trevlig tonårig flicka sovrummet har gynnat inredningen i en sofistikerad eller snygg förpackning. Skapa en tonåring tjej rum som belyser den åkandes intresse. Till exempel, utforma ett rum med en strand blomma tema om tonårsflicka älskar havet eller tropiska platser som Hawaii. Be om hjälp med utsmyckning processen.

Lila och gul passion

Kombinera pastell lila och ljusgul för att skapa en tonåring tjej rum med en elegant men ändå enkel överklagande. Måla två huvudväggarna ljuslila och två huvudväggar ljusgul, och lämna taket vitt. Den lila och gult kommer att komplettera varandra. Dekorera med mjuka, silkeslena tyger och Lacy gardiner. Måla gula blommor på översta gränsen lila väggar och måla lila blommor på översta gränsen av de gula väggarna. Körsbär eller vita möbler går bra med dessa färger. Hang inramade svartvita foton på väggarna.

Tropisk Rum

Måla hela rummet ljusblå, inklusive taket. Låt färgen torka i två dagar, och måla vita moln med tydliga glitter fläckar på bara taket. Måla gula och lila hibiskus Hawaiian blommor på översta kanten av rummet. Installera fasta gula eller lila gardiner för att matcha färgerna på blommorna. Placera små dvärg palmer i en eller två hörn av rummet, och väljer enkla vita möbler.

Färgrika band

Målar färgrika vertikala gult, lila och rosa ränder runt i rummet, och lämna taket vitt. Installera vita listen ovanpå kanten av rummet. Välj mörka möbler i körsbärsträ att kompensera de ljusa färger. Köp sängkläder som matchar väggarna. Du kan också lägga till ytterligare accenter, såsom inramade bilder av blommor eller bilder på familj och vänner.


Relaterade artiklar