Fördelarna med en Dual Fuel Range

October 29

Fördelarna med en Dual Fuel Range


Dubbla bränsleområden är ugnar som använder två bränslekällor: gas och el. Dessa ugnar kräver både en elektrisk ugn anslutning och en gasledning till köket för att arbeta, men om de kan installeras de erbjuder fördelarna med båda bränslena. Duel bränsle intervall använder gas för spis brännare på toppen, men elektrisk för ugnen under. De tenderar att vara dyrare än enstaka bränsleområden, men erbjuder fördelar för allvarliga kockar.

Hällens

En gasspis är mer exakt och lättare att kontrollera exakt än en elektrisk spis. I gasbrännare finns mycket få steg till passerar värmen på mat. Brännaren tänds via en elektrisk tändning, och lågorna från gasen värmer omedelbart potten, stekpanna, eller vattenkokare placeras på brännaren. När användare dyker upp eller ner gasen, förändringar i värme är omedelbar. I elektriska brännare, kan ägarna endast styra elektricitet som strömmar genom värmeelementet, vilket i sin tur påverkar resistansen av metallen, vilket producerar värme som strålar uppåt ut från brännaren innan den stöter potten eller stekpanna. Detta tar mycket längre tid och är inte lika exakt som den alternativa versionen.

Pålitlig Bakning

Gasugnar har också sin andel av problem. När en gasugn används, inte värmen från gasen inte skingra lika. I stället rör det strömmar runt ugnen och tenderar att samlas i fläckar direkt nära brännarna skapar värmen. Detta leder till fläckar av värme som laga mat ojämlikt och gör det svårt att värma djupfryst meals eller hålla vissa livsmedel bakning för rätt mängd tid. Elektriska ugnar, under tiden, värm insidan av ugnen mycket jämnt, med jämn uppvärmning och stiger i temperatur som gör mat som ska tillagas mer grundligt.

Pris Besparingar

Trots den högre installationskostnad, kan kombibrännare också spara användare pengar om de redan har tillgång till både gas och elledningar i köket. De flesta användare verkar brännarna oftare än ugnen själv. Eftersom brännarna är gasdrivna och gas är billigare att använda än el (särskilt när det gäller att värmeelement) användare tenderar att spara pengar på elräkningar över tiden.


Relaterade artiklar