Hur man bygger Barn Stalls

January 26

Hur man bygger Barn Stalls


Barn spiltor är en nödvändighet för den seriösa hästägaren. För personer med visa hästar, äldre eller yngre hästar, eller som bara vill skämma bort sin häst, bygga en ladugård med rätt bås är ett måste. Att veta hur man bygger spiltor är en del av den grundläggande konstruktionen av alla barn. Den här artikeln kommer att ge dig några tips om hur man ska gå om att bygga en sund stall för häststall.

Instruktioner

• Mät din stall. Häst bås ska vara minst 10 "x 10". Mer bekvämt bör de vara 12 "x 12". För verkliga komfort för en häst, är 16 "x 16" perfekt.

• Sänk dina inlägg. Vid varje hörn, bör stolpen ställas in i betong till ett djup av åtminstone 18 "till 24". Inlägg måste vara 4 "x 4" åtminstone, och gjorda av behandlat virke.

• Mät din timmer och fyll i dina väggar. Virke bör vara minst 2 "x 4", och företrädesvis 2 "x 6". Behandlat trä är ett måste, och återvinns cement inramning timmer är perfekt, eftersom cement kommer att ha satt in i träet och skapat en extra hårt material som kommer att motstå sparkar och ruttna. Väggar måste vara minst 4 'hög, företrädesvis 6'.

• Häng din dörr, som måste vara minst 4 "bred och 7" hög. Den kan vara gjord av trä, järn, eller någon annan fast eller metallnät material. Det är viktigt att det hängas säkert och fäst med en "häst säker" spärr. Mesh dörrar är utmärkt för ventilation och visuellt intresse för den avstannade hästen.

• Sätt din feeder och vattenkälla för avstannade häst. Detta kan vara så enkelt som att hänga upp några hinkar eller så genomarbetade som skapar skjutdörrar för swing-out matare.


Relaterade artiklar