Sweet Sixteen flicka födelsedagsfest Idéer

January 12

Sweet Sixteen flicka födelsedagsfest Idéer


Om du har en dotter närmar sig hennes sextonde födelsedag, kasta henne en födelsedagsfest med en "Sweet sixteen" tema. Traditionellt har söta sexton födelse framkallade bilder av en glittrande tiara, en rosa klänning och en "söt" ny bil. Men inte alla söta sexton födelsedagskalas är desamma. Planera en kreativ fest med ett tema som passar personligheten hos din tonårsdotter.

Princess Festa

Kasta en "Princess Festa" för en tonårig dotter som är en prinsessa i hjärtat. Bjud in gäster att klä upp i balen eller prinsessa liknande klänningar och "kronan" varje gäst som hon går in genom dörren genom att placera en plast, Bejeweled tiara på huvudet. Mat för partiet bör bestå av mousserande äppeljuice, en tårta i form av en krona och nätta plockmat. Ordna en "bortskämd vrå" i ditt hus där alla prinsessor kan samla på golvet, sitta på stora golvet kuddar, måla naglarna, fixa håret och sminka.

Molly Ringwald look-alike Party

Värd en "Molly Ringwald look-alike Party" där du bjuda in gäster att klä upp som deras bästa "Molly Ringwald." De kan använda 1980-talet filmen "Sixteen Candles" som inspiration. Du kan tjäna popcorn, läsk och en rosa tårta. Spela filmen för alla gäster, har en modevisning av olika Mollys och ge en utmärkelse till de bästa imitatör.

Sweet Sixteen Slumber Party

Planera en Sweet Sixteen pyjamasparty. Bjud in gäster att få sina sovsäckar, ansiktsmasker, nagellack och fuzzy tofflor över till din dotters hus för en natt av skratt på filmer, äta Sweet Sixteen födelsedagstårta, stanna uppe hela natten och fira födelsedag flickan. Du kan ställa in en taco bar för middag, en fruktglass bar för dessert och en midnatt snackbar, med brownies, pretzels och varm choklad med alla toppings.


Relaterade artiklar