Hur man håller ett badrum varm på vintern

January 12

Hur man håller ett badrum varm på vintern


Inte tanken på en trevlig, lång, varmt bad eller dusch låter bra-särskilt på en kall vintermorgon? Men om din nästa tanke är hur hemskt det kommer att kännas att kliva ut ur det varma vattnet i din kalla badrum-det finns något hopp för dig. Här är några idéer om hur du kan hålla ditt badrum upplevelse mysiga och varma på även de kallaste vinterdagarna, och ingen av dem innebär tid eller kostnad för att göra en badrumsrenovering.

Instruktioner

Hur man håller kylan ute

• Håll handen nära kanten av ditt fönster. Känn lite utkast? Vad sägs om där fönsterpartierna korsar varandra; är det ett förslag längs överlappningen? Air kommer att tränga in även de minsta luckorna och du måste se till att du har sömlösa fogar (runt kanterna) och bra väder stripp (där de två delarna överlappar varandra).

• Applicera ny kisel fogar runt fönsterkanter och byta ut slitna eller tillplattad gummilister på dina fönster.

• Tryck på ditt badrum fönster. Fryser? Att kalla kommer att stråla rakt in i ditt badrum gör hela rummet känns kallt. Åtgärda problemet genom att se igenom plast fönsterfilm installation över hela fönstret, inklusive höljen.

• Sträck filmen över fönstret enhet, sedan ta din hårtork och blåser varm luft på den. Filmen kommer att krympa fin och tät så att du kan se ut och solen att skina i. Du har just skapat ett tillfälligt fönster storm som hindrar kyla från strålande i ditt badrum genom fönsterglaset, och är så gott som osynlig. När varmt väder kommer, bara dra av fönsterfilm.

Lägga till vissa värme

• Ändra din dusch huvudet och ta en längre dusch. Duschar generera massor av trevliga, varm ånga, men tanken att du slösar bort all energi (liksom kostar dig extra pengar) innebär att de flesta av oss att få in och ut ganska snabbt. Nya duschmunstycken som använder mycket lite varmt vatten (2 gallon per minut kontra mer typiska 5-8 GPM) är lätt tillgängliga och lätt att installera. De flesta skruva bara på den befintliga duscharmen.

• Överväg att installera en värmelampa i badrummet. Moderna värmelampor är tillförlitliga och avger en avsevärd mängd värme-tillräckligt för att se ditt badrum är varma och mysiga när du kliver ut ur duschen. De flesta kommer med en timer, så du behöver inte oroa dig för att lämna värmelampa på hela dagen.

• Montera en värmehanddukshängare. Detta kan vara så enkelt som att koppla en i. Massor av olika och attraktiva designer är tillgängliga, inklusive några fristående modeller som du bara placera nära ett vägguttag och koppla in. Du kommer att ha ett gäng varma, torra handdukar väntar när du kliver ut ur duschen.


Relaterade artiklar