Idéer för andra klass Spring Art Projects

January 17

Idéer för andra klass Spring Art Projects


Våren ger intressant konst föremålet för barn, så ger en mängd intressanta projekt snarare än samma gamla blommor och regnbåge ritningar. Andra väghyvlar kan utföra många kända tekniker för att skapa intressanta våren konstprojekt. Dessa tekniker, från att skapa modeller för att måla till ett collage, ta enkelt, våren föremålet till ett intressant färdiga konstprojekt.

Kretslopp

Som framgår i Virginia statliga normer utbildning, andra klass eleverna lär sig ofta om livscykler av växter och djur. Kombinera våren konst och vetenskap projekt tillsammans genom att skapa livscykelmodeller för att visa. Till att börja våren konstprojekt, lärare ge eleverna trolldeg eller ingredienser för att skapa det. Eleverna skapar små, tunna modeller av de olika faserna i livscykeln för en växt eller ett djur. Efter att modeller för att torka, studenter måla varje lämpligt och sedan fästa modeller till en kartong uppbackning med lim, märkning varje steg.

Flower Paintings

Blommor har en annan fjäderkonsttema för andra väghyvlar. Artister som Georgia O'Keefe skapade enorma, närbild blomma målningar lätt för unga konstnärer att efterlikna. Aktiviteten börjar genom att visa datorgenererade kopior av O'Keefe arbete. Efteråt eleverna rita en stor, närbild bild av en blomma med blyerts på vitt papper. Konstprojektet fortsätter som eleverna måla blommor, med hjälp av ljus tempera eller akrylfärger. För en extra konst lektion element, lärare visar barnen hur man skapar nyanser och toner av färgerna genom att lägga till vitt eller svart till färgen.

Väder

Vårväder ger många olika och intensiva stormar som förser unga konstnärer med en annan fjäder konstprojekt. Bilder från åskmoln, tornados, vindpinade träd, hällande regn och regnbågar som till studenter hjälper andra väghyvlar skildra vårväder i målningar. Målningar kan omfatta moln målade i nyanser och toner av grått. Virvlande slag av kol på vitt papper hjälper andra väghyvlar att skapa tornado bilder. Färg penna ritade trädstammar och grenar böjning mot marken, imitera effekterna av vårens vindar på naturen. En blå, vattenfärg tvätta målade över en krita dragen scen visar vårens regnskurar. Rainbows, en annan symbol för våren, målade i ljusa, vattenfärg slag över en himmel över ett fält av vårblommor erbjuder andra väghyvlar annan fjäderkonst idé.

Collage

Andra väghyvlar kan skapa en fjäder konstprojekt med hjälp av färgglada mjukpappers cirklar och ovaler på vitt papper. Lärarna ger färdigskurna cirklar och ovaler i många olika storlekar och färger till studenter. Stor, tung vitt papper levererar bakgrunden för bilden. Eleverna använder små prickar av lim för att säkra kretsar i en spridda mönster på vitt papper. Ovals av olika färger limmade runt cirklarna tjäna som blomblad. Tjock grön olja pastell eller krita gör en lämplig stam. Täck hela projektet med utspädd lim borstad på med en pensel. Detta fungerar som ett tätningsmedel och ger en intressant effekt.


Relaterade artiklar