Hur man fäster en prislapp

January 23Oavsett om du kör en fysisk butik eller om du planerar att hålla en loppmarknad inom en snar framtid, en fråga du måste tänka på är hur man kan märka dina objekt. Om du inte sätta ett pris på varje produkt, både du och dina kunder kan bli trötta på att höra eller säga "hur mycket är det här?" I vissa företag, kan tillsatsen av en prislapp hjälpa dig att minska förekomsten av köpslående från kunder. (Se referens 1) Du har två enkla alternativ för att fästa en prislapp på dina objekt.

Instruktioner

• Köp ett pris klistermärke märkningspistol (se "resurser" för ett exempel) eller en etikett maskin samt en medföljande kassett prisetiketter. Du hittar dessa enheter på nätet eller på ett kontor leverans butik. Denna märkning alternativet är bäst om du har en förpackad produkt med en plan yta, som en CD eller brädspel.

• Ställ priset på enheten för varje objekt som du behöver för att märka.

• Tryck mynningen av prismärkning pistolen mot produkten och tryck på avtryckaren för att tillämpa etiketten. Om du har en etikett maskin, tryck på alternativet för att skriva ut din etikett, ta bort den med fingret, och tryck på din produkt.

• Få en kläder tag pistol (även kallad en etikettfästare) som ett alternativ om du vill bifoga prislappar att förlora tygartiklarna, gillar kläder. Denna enhet innehåller en nål som loopar en plastfäste (kallas en hulling) i plagget för att hålla din prislapp på plats.

• Skriv ut kläder taggar som innehåller objektnamn, SKU-nummer, pris, och ytterligare identifierande information om ditt objekt. Du kan ha dessa taggar tryckt på en professionell kopia butik eller skriva ut din egen på en skrivare för hemmabruk & ndash; bara använda papper papper. Du kan även hitta speciella tag papper i ett kontor leverans butik som du kan skriva ut sedan riva bort som visitkort.

• Sätt etiketten i nålen och sedan in nålen i plagget. Försök att välja en diskret plats på objektet som inte kommer att orsaka mycket skada på tyget. Tryck på avtryckaren för att fästa prislappen.


Relaterade artiklar