Hur att dölja din soptunnor

August 27

Hur att dölja din soptunnor


Även soptunnor är användbara, kan de också vara en skamfläck, och kan bli projektiler i blåsiga omgivningar. När papperskorgen har plockat upp, är oron på de flesta människors sinne hur man döljer sina soptunnor. Det finns många kreativa sätt att hålla dem ur sikte utan att spendera mycket pengar. Några av de mest billiga metoder för att dölja dina soptunnor kan göras på några minuter. Använd dessa metoder för att dölja dina soptunnor diskret.

Instruktioner

• Dölj dina soptunnor genom att använda en spaljé. Sätt några paneler gitter i det område där du vill behålla soptunnan. Plantera en snabb växande vinstockar såsom trumpet vinstockar. Som vinrankorna växer, fläta ihop dem genom hålen i trellisen. De kommer så småningom att växa i detta mönster, vilket ger dig ett område för att dölja din soptunna.

• Plantera bambu i ett visst område i gården där du vill dölja soptunnor. De kan växa i stora krukor eller direkt från marken. Om du bestämmer dig för att plantera dem i krukor, ska du välja den typ hopklumpning. Välj de löpande typer om du vill växa sedan från marken.

• Dölja din soptunna med hjälp av en soptunna lock. En soptunna lock är tillverkat av material med en öppning för att rymma soptunnan. När soptunnan är placerad inuti locket, du drar materialet i soptunnan täcka upp för att dölja hela kan förutom för öppnandet.

• Plantera struts ormbunkar i ett område där det finns skugga. De växer vanligen till en höjd av 4 till 5 fot och är vackra att titta på och tjäna syftet bra för kamouflera dina soptunnor.


Relaterade artiklar