Vilka är fördelarna med att köra en High Line screentryck?

August 31

Vilka är fördelarna med att köra en High Line screentryck?


High-line screentryck är en metod för grafik produktion som ofta används för framställning av bilder på kläder. Vanligast används på T-tröja, övertrumfar skärmen tryckprocessen andra metoder för att skriva ut grafik på kläder. Även screentryck kräver fortfarande en relativt stor mängd specialutrustning, den totala kostnaden och andra faktorer gör screentryck en konkurrenskraftig och högpresterande tryckmetod.

Brett användningsområde

Screentryck, i motsats till alternativ såsom järn-om överföringar och tyg målar, har ett brett spektrum av applikationer. Förutom skjortor och andra typer av kläder, kan processen appliceras på ballonger, medicinsk utrustning, film, och även datorkretsar. Kostnaden för screentryck utrustning varierar beroende på vilken typ av produkter som används.

Screentryck är relativt snabb

Jämfört med andra metoder för utskrift på tyg, är screentryck ett snabbt och bekymmersfri process. När utrustningen är inställd, kan skjortor och andra former av kläder produceras omedelbart. De olika typer av färgämnen och tryckfärger som används i screentryckprocessen torka snabbt. Dessutom, en enda billig stencil, en gång framställts, kan användas för att skapa tusentals skjortor via en produktionslinje.

Screentryck är billigt

Vid framställning av många plagg i bulk att säljas detaljhandeln, det finns inget mer ekonomisk väg att ta än screentryck. Samma enkla komponenter kan användas om och om igen med få reparationskostnader. I själva verket har screentryck funnits i hundratals år, och har historiskt skett med hjälp av komponenter inte dyrare eller sofistikerade än träramar och tyg maskor. Finess och storleken på din screentryck drift bör skala med storleken på ditt företag, vilket gör initiala kostnaderna nere.

Grafik Producerad av screentryck är större

Till skillnad från andra metoder för tryckning på tyg, är storleken på den resulterande bilden bestäms av en stencil. Denna schablon är skapad för att producera en typ av endast bilden, och kan göras för att rymma alla storlekar. Detta innebär att stora mönster kan skapas med lätthet, och de kan skapas om och om igen.

Screentryckta Grafiken är robust

Grafik som produceras på detta sätt senast. Färgerna är skarpa och djärva, och är motståndskraftiga mot skador från solen och tvätt. De färgämnen som används i screentryck är formulerade för att åstadkomma en halvpermanent bindning till tyg. I praktiken bör en grafisk förbli skarp under flera år.


Relaterade artiklar