Hur man gör en pappers Frankenstein Mask

January 17Uppmuntra barnens kreativitet och lägga till det roliga för Halloween eller ett parti med en Frankenstein mask-making aktivitet. Mary Shelleys Frankenstein monster inspirerar empati och rädsla hos människor i alla åldrar. Från monstret i Shelleys ursprungliga romanen till skrämmande film monster att fånigt utseende tecknade ritningar har Frankenstein höll generationer. Låt barnen rita sin egen Frankenstein eller skriva ut en mask för barnen att färg. Womensday.com och DisneyFamilyFun.com både ger utskrivbara masker för barnen att göra.

Instruktioner

• Täck arbetsytan med tidningar. Ställ ut varorna. För en grupp Frankenstein mask hantverk, ge tillräckligt med material och verktyg för alla barnen.

• Ge barnen bilder på Frankenstein att dra av eller ge utskrifter av masker.

• Hjälp barn som vill dra starta masken med hjälp av en utskrift mask som ett mönster. Ge tid för dem att dra en Frankenstein ansikte. Kontrollera att de gör ritningen tillräckligt bred och tillräckligt lång för att bära som en mask. Håll försiktigt papperet till barnets ansikte och markera ögonen i blyerts så att de kommer att vara på rätt plats för att bära som en mask.

• Bidra till att skapa en prov Frankenstein mask. Visa hur man beskriva ögonhålen i rött eller svart för att göra dem skrämmande. Demonstrera hur man använder grått för att lägga höjdpunkter till den svarta hår och hur man använder en tjockare lager av grönt för att skapa skuggor på monster kinder. För markör färgade masker, låta bläcket torka.

• Stansa ett hål med hålslag bredvid ögonbrynet - en halv tum från kanten av masken på varje sida. Klipp ut ögonhålen. Skär dem tillräckligt stor så att barnet vision inte kommer att försämras.

• Skär en 1 ½ tum slits under Frankenstein papper mask näsa för andning, eller peta ¼-tums näsa hål med en sax.

• Klipp två 8-tums längder av band eller rattail sladd för varje mask. Bind en sladd genom ett hål på varje sida av masken.

• Bistå barnen i att sätta på maskerna och bind dem med sladdar. Sladden går ovanför topparna på öronen för att hjälpa masken stanna på plats.


Relaterade artiklar